Ha én olyan kisállatot szeretnék, amelyiket sokat lehet simogatni, cirógatni de mégsem olyan hogy alig mozog és ha kiengedem futkosson is és nemcsak cirógatni lehet, akkor melyiket válasszam, az aranyhörcsögöt vagy a dzsungáriai törpehörcsögöt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 16:02
1/10 anonim válasza:
Ha olyat sikerül választani amelyik nem lesz annyira szelíd akkor nem tudod simogatni.
Inkább tengerimalac, törpenyuszi szereti jobban ha sokat simogatják.
2/10 A kérdező kommentje:
tudom, csak az a baj h allergiás vagyok a tengerimalacomra:( nyuszit meg nem engednék a szüleim, ezért szeretnék hörcsögöt
2009. máj. 5. 16:16
3/10 anonim válasza:
aranyhöri mert naobb és nem fél annyira mondjuk ez csak tapasztalat nem bizti h így van de én aranyhörire szavazok
4/10 anonim válasza:
Én is az aranyhörire szavazok:)Nekem van,egész kicsi volt,mikor megvettem,félt is tőlem,de foglalkoztam vele,mindig szaglászta a kezem stb...és még soha senkit nem harapott meg,mert megszokta az emberek közelségét!
5/10 anonim válasza:
nekm törpe hörim van meg tengeri malcaom,de törpehöri ,bárs zelid,de nem szereti ha sokat van nyaggatva,nagyon jol elvan ö a maga kis rezidenciáján,mikor kiveszem hoyg megsimizem,pár perc után méár harapdál.hoyg elég,tegyem vissza.tehát,ö nem az a tipikus simogatom egész nap...fajtájú állat. inkább arany höri a kkor.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én is inkább aranyhörire gondoltam de mivel nekem még nem volt hörcsögöm csak tengerimalac, ezért nem voltam benne biztos:)
2009. máj. 5. 18:11
7/10 anonim válasza:
Dzsungáriai Törpehörcsögöt!
Nekem is az van,és nagyon szereti ha simogatják!
9/10 anonim válasza:
dzsungi!! Nekem is van de egyszer sem harapott meg
10/10 anonim válasza:
Szerintem is a Dzsungáriai törpehörcsög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!