A kutyasulisok tényleg sznobok?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm mondja,hogy iszonyatosan lenézik azokat akik nem járatják a kutyáikat. Főleg az amúgy is könnyen és gyorsan tanuló kutyák tulajdonosai,(német juhász,border collie,labrador,berni pásztor)a drága kutyák tulajdonosai (mopsz,yorshire terrier,szamojéd,csivava)és a ritka kutyák tulajdonosai (Újfundlandi,dalmata,afrikai oroszlán kutya,agarak) azokat akik menhelyről mentették kutyáikat,nehezebben kezelhetőek és a gyakoribb kutyák tulajdonosait.2016. dec. 9. 16:18
11/17 anonim válasza:
Vannak ilyenek is, de nem ez a jellemző.
12/17 anonim válasza:
#12 te magad vagy ennyire sötét vagy valaki fogja a kezedet?
13/17 anonim válasza:
Na, meg is van, hogyan terjednek az ilyen hírek :D
14/17 anonim válasza:
nem vagyok sznob és nem is voltam. kutyázom mindennap, kutyával élek, kutyán tanultam meg felállni, de még mindig kevés az a tudás, amire szükségem van, ezért járok kutyaiskolába. ugyanúgy megcsócsált cipővel, kutyanyálas és mancsnyomos nadrágban és fognyomos kabátba. kutyát nem érdkeli, aki meg divatbemutatózni megy a kutyaiskolába, az nem igazi kutyás, mert nem a kutyája érdekli, hanem saját maga.
15/17 anonim válasza:
ebben lehet van valami..nehezen kezelhető kutyákat lenézik sajnos..nekem a mentett csivaváimra is több helyen rámondták már hogy nem lehet vele mit kezdeni..
a story az hogy bántalmazó gazdától mentettem ezért félős. Pont ezért vinném suliba...de lenézik mert csivava
16/17 anonim válasza:
en speciel tapasztaltam ilyet. bementem az orokbefogadott gyonyorusegemmel a suliba. 3 ember volt ott 3 tk-s kutyaval es egyik sem tudott ertelmesen hozzam szolni. ugy ereztem magam ott, mint egy kivulallo, pedig en is szeretem a kutyakat, es azt hittem, hogy osszetarto tarsasag. raadasul az oktato sem volt szimpatikus. en ugy dontottem, hogy nem is megyek visszam de nem csak azert, hanem mert az en kutyam nagyon okos, es nagyon konnyen tudom tanitani itthon is.
17/17 anonim válasza:
Csodálkozol rajta? Akkora szakadék van a kutyások között, hogy lelátni a világűrbe rajta keresztül. A maguktól elszállt húdadrágavolt tenyésztős kiállítós vérfertőzött beltenyészet pökhendi szarok ugatnak le magasról mindenkire, a másik végleg az aki magát nem tudja tartani akkora idióta, nemhogy egy kutyát is. A kettő között meg van a nagy többség az átlag viszonylag normális és jó kutyatartó aki őrlődik a két réteg idióta között és szívja a fszt mindkét oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!