A kutyasulisok tényleg sznobok?
Általánosságban én nem tapasztaltam ilyen sznobériát, de ez persze nem jelenti azt, hogy a ti környéketeken ne lehetne egy pár ilyen gyökér. Fajta meg háttér tekintetében pedig abszolút nem láttam ilyet, a mi sulinkban eleve a saját kutyáink is egy kivétellel mind mentett keverékek, és mindenki imádja őket.
Viszont az is tény, hogy az ember valahol jogosan húzza fel magát azon, hogy a neveletlen, kezelhetetlen, másokat zavaró, ön- és közveszélyes kutyákat miért nem viszik el suliba az emberek. Azt el tudom képzelni, hogy jogosan szólogatnak be olyan gazdáknak, akik pl. nem tudják behívni a kutyáikat, mégis elegedik, aztán csak mondogatják, hogy "nem bánt", és nem értik, hogy ez miért kevés. Vagy a kötözködő kutyák gazdáinak. Vagy bármi más olyan dolog miatt, amikről ők - mivel voltak suliban - tudják, hogy kezelhető lenne.
Szóval persze, vannak olyanok, akik ok nélkül lenézik a másikat, de azért nem ők vannak többségben. És csak azért, mert valaki beszól, még nem biztos, hogy nincs igaza :)
"és a ritka kutyák tulajdonosai (Újfundlandi,dalmata,afrikai oroszlán kutya,agarak) azokat akik menhelyről mentették kutyáikat"
Nekünk van Újfundlandink és egy menhelyes kutyánk is. Akkor most hogyis van? Amúgy a kis keverékkel nem kellett suliba menni, mindent hamar megtanult, ellenben a nagy, az aranyos, kedves, minden, de ha őszinte akarok lenni, kicsit butuska :) De imádjuk őt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!