Kutyasulisok ti meddig jártatok iskolába, akkor ha csak egy harmonikusabb életet akartatok élni vele, és nem akarjátok vinni versenyre?
Figyelt kérdés
Hány alkalommal vittétek kedvenceteket?2011. febr. 11. 11:44
1/5 anonim válasza:
Nekem az alap + közép tanfolyam elég volt arra, hogy az amúgy korábban problémás kutyámat el tudjam engedni, és póráz nélkül sétáltatni, szóval irányítani. Ez összesen 4 hónap.
Persze rászoktunk, és azóta is sulizunk :)
2/5 anonim válasza:
Nálunk is tanfolyamok vannak, mindegyik 2 hónapos. Most még csak az alapfok felénél tartunk, de eszméletlen sokat javult a kapcsolatunk. Azért még meg szeretném csinálni vele a középfokot is, és talán a felsőt is. A közepet leginkább azért, mert utána tudok kiképzőnek tanulni, vagy nyomkövetni, agilityzni, őrző-védőzni, stb.
3/5 Ninna ♥ válasza:
Én is elvégeztem az alapfokot + középfokot, és most kezdtük el a frisbee-t és az ÖV-t. Frisbeezni régebben is csináltam vele, csak hát a kutyaiskolán komolyabban megtanultuk a dolgokat, és ma már sokkal jobban megy. Persze mi is ott ragadtunk a sulin, és sokszor kint vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Ne várj pontos időpontot, mert minden kutya, minden gazda, és minden kutya-gazda kapcsolat más.
5/5 anonim válasza:
nem kell a harmonikus élethez kutyaiskola csak egy nyugodt, lojális ugyanakkor következetes ember, aki hajlandó megérteni házikedvence viselkedését...ehhez sokaknak elegendő volt pl. ez a film: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!