Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért ilyen sznobok és tudálék...

Miért ilyen sznobok és tudálékosak az állattartók? (olvasd el a kifejtést)

Figyelt kérdés

Mielőtt kritika érne, közlöm, hogy van kutyám, macskáim ( 2 sziámi, 3 menhelyes, mind ivartalaníttatva) hörcsögöm, halaim, törpenyulaim és kettő darab patkányom.

Gyerekkorom óta állatokkal, állatok között élek, sőt, az egyetemi diplomámat is efféle téren szereztem ( vadgazda mérnök)Illetve, most fontolgatom, hogy az állatorvosit is elvégzem.

Mégsem vágok fel vele ( a fentiek után tudom, ez visszás), ellenben itt látom, hogy tele az oldal egy-két éve állatot tartó, ""tenyésztőkkel"".

Cicás-kutyáslányokkal, akik valamiért azt hiszik, hogy ők kaksizták a spanyolviaszt. A macskásoknál, a ""tenyésztőknél"" - gondolom, nagy részüknek csak szája van, nem hinném, hogy be vannak jegyezve...- jellemzőbb a dolog.

Mire fel?

Tanácsot, választ várnak, holott ők "jobban tudják". Lehet, a 23 évemmel öreg vagyok, de nem értem.

2015. febr. 17. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Mit tudnak jobban?Az,hogy valaki olyan kérdést ír ki,hogy lóg a kölyök a macskájából arra mit írjon valaki?Kicsit fogalmazd át a kérdésed konkrétabbra.
2015. febr. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!