Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szükségem lesz valaha törzskön...

Szükségem lesz valaha törzskönyvre?

Figyelt kérdés

úgy értem, én nem kértem a kutyusomhoz, mondtam h engem az nem érdekel.. ha jól tudom, vagy jól tudták akik ezen az oldalon írták, a kutya 1 éves koráig lehet kérni.

Azon gondolkozok, h hívjam-e fel azokat, akik eladták nekünk a kiskutyámat, h mégis kéne a törzskönyv..

venném bármi hasznát a kutyusom életében?hmhm

2010. ápr. 26. 16:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Bocs, de olyan jót mulatok rajtad! :D
2010. ápr. 27. 13:37
 32/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem minden kutya lelkileg sérült. Nem mindegyik azért kerül oda mert agyba főbe verik. Csak pl elkóborolt. Nagy sérülés az ugye? Aztán ott vannak a pici kölykök, azokban szerinted mi marad meg a rossz emélkből? Nem sok. Legalább tudd miről beszélsz.
2010. ápr. 27. 14:17
 33/37 A kérdező kommentje:

tisztában vagyok azzal, h egy kölyök nem lehet olyan lelki sérült..ahogy azzal is mit ÍROK..

szerencsétlen senkiházi banda.

2010. ápr. 27. 16:00
 34/37 A kérdező kommentje:

13:37es! ezzel aztán úgy beszóltál, h 2 hétig rajtad fogok forogni:DD

nem semmi mondat az ilyen..:) kb. minden 2. fantáziaszegény ember ezt írja a másiknak, ha már nagyon nem tud mibe belekötni:)

2010. ápr. 27. 16:03
 35/37 anonim ***** válasza:

miért, most azt vártad, hogy belédkössön??? o.O

bocs hogy megérdezem, lehet hogy már írtad, de milyen fajta is a kutyusod?

amúgy nem, ilyen feltételek mellett nincs szükséged törzskönyvre,csak így nem igazán tudod elmondani, hogy a kutyód fajtatiszta :/ de ha amúgy is úgy szereted a keverékeket mint a törzskönyveseket, nem mind1, hogy a tiédnek van-e? valószínűleg a kutya értékét nem kisebbíti a szemedben. és bár nekem törzskönyves kutyám van, a szülei pedig szűrt kutyusok, nincs rá semmi garancia, hogy nem kap el egy bármilyen komolyabb betegséget, csak a gyakori,örökletes betegségeket nem fogja elkapni, valószínűleg. :/

felhívni minden esetre érdemes a kutyó tenyésztőjét, visszatérve a kérdésre, hiszen az "anyukák" és "apukák" szeretnek hallani az eladott kiskutyák felől ...(:

2010. ápr. 27. 23:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg azért írtam azt mert más nem jutott eszembe.. Nem gondolod h azért írtam mert úgyis csak azt hiszed el amit te mondasz? :D
2010. ápr. 28. 08:48
 37/37 A kérdező kommentje:

a kérdést nem azért tettem fel, h így ismerjék el mások esetleg h fajtatiszta a kutyusom, h mégis csak kérek Tk-t, vagy h "több"legyen a kutyám.

Félreértettél.

Engem az érdekelt, valaha szükségem lesz-e rá azért, mert pl. fel kell mutatnom valakinek..

De kiderült h ilyenről nincs szó, csak ha vinni akarom versenyekre meg ilyesmi(ami eszem ágában sem lenne).

még átgondolom a dolgot, majd meglátom:)

2010. ápr. 28. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!