Segítségetekre lenne szükségem, közel egy éves kutyát hogyan tudnám pórázhoz szoktatni?
Palotapincsiről van szó, egyszerűen ha rá teszem a hámot, hanyatt vágja magát. Vettem nyakörvet, azzal szintén, ha rá teszem a pórázt azt meg el kezdi rágni, mint egy kis bolond.
Próbáltam már úgy, hogy játéknál rajta volt a hám ( már amennyire játszott a hám miatt:S), aztán mikor enni kapott rácsatoltam a pórázt, de ezzel a módszerrel nem sok sikerélményem van. Evett, észre vette a pórázt és körbe-körbe rohangált, meg volt bolondulva.
Ezt nagyon sokszor eljátszottuk, de már nem próbálom, nem akarom, hogy teljesen megutálja a pórázt.
Mit tudnék még tenni?
Már 5 hónapja szenvedünk, ennyi idő alatt azért már hozzá kellet volna szoknia.
Bátyámék mikor megvették a kiskutyájuknak a nyakörvet-pórázt, még aznap este már mentek is sétálni...:S
Próbáltam, hátha a "kinti élet" felbirizgálja a fantáziáját, és elindul végre. De sehol semmi, én ilyet még nem b..tam, pedig nem ő az első kutyám!
Ismerősöm azt mondta egyszerűen vigyem ki és húzzam magam után, ha kell. persze mondom hogyne:S
Húzni állítólag nem szabad:S
És ha azt csinálnám, hogy ráteszem a hámot, és nem engedek a dologból, nem veszem le róla. Egyszer úgyis meg kell szoknia nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!