(L) Bella (L) kérdése:
Öletre lenne szükségem, melyik az a pillanat, ami leghűbben bemutatja a kutya-ember barátságot fényképen?
Figyelt kérdés
egy fotópályázatra neveznék amatőrként, és a kutya-ember barátságról szeretnék egy gyönyörű képet csinálni.2011. aug. 4. 09:25
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
Nekem az első kép tetszik, de van egy másik, ami jobban megfogott. Ott is hajléktalan volt a kutyájával, és látszott az emberkén, hogy nincs mit ennie. És a kezében volt egy fél kifli, vagy valami kaja, és azt is a szintén éhező kutyájának adta. De magát a képet nem találom.
3/15 anonim válasza:
én azt találtam ki, csak nem tudtam teljesen megvalósítani,az izgága kutya miatt, h esőben leülünk valahova egymás mellé esernyővel, és úgy hátulról lekapva :D!
6/15 anonim válasza:
szia!
Én is internetről szedtem ezeket még régebben. Le vannak nekem mentve a gépre, mert olyan szépek...és kutyaimádó vagyok. Sok sikert neked!
7/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. :) A fényképet Neked kell ugye elkészitened. Én arra gondoltam, hogy elmehetnél olyan helyre, ahol terápiás kutyákkal "dolgoznak", vagy a Népligetben van a láthatatlan kiállitás. Annak egy fiatalember a vezetője, aki szintén látássérült, és kutyával közlekedik. Többször hallottam már őt a rádióban, és egy nagyon jó fej, nyitott ember. Felvehetnéd vele a kapcsolatot, szerintem nagyon szivesen segitene. A segitő, és terápiás kutya-ember kapcsolatról nagyon gyönyörű képeket tudnál csinálni, amik tényleg meginditóak, és ha majd kiállitják a fotódat, akkor biztos, hogy mégtöbb ember szivéhez el fog jutni, hogy mennyi megbecsülést érdemelnek ezek az állatok.
10/15 Catz válasza:
Nekem ezt sikerült csinalni a többiekröl nyaralas soran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!