Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya gazdik, akik Acanával,...

Kutya gazdik, akik Acanával, Orijennel, stb. etettek! Ki mennyit keres egy hónapban?

Figyelt kérdés
Én nem tudok kifizetni 15e Ft-ot egy összegben egy zsák tápért...
2010. ápr. 24. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%
Jaa és tudod nem kell végig a gáz mellett állni és nézni ahogy bugyog a víz!
2010. ápr. 28. 13:39
 52/70 A kérdező kommentje:

Látom, nagy port kavart a kérdésem.

Nem akartam arra kiélezni a vitát, hogy na, akkor döntsük el végre, melyik a jobb.

Én csak úgy érzem, hogy aki nem engedheti meg magának a drága tápot, az le van fikázva, és rossz kutyatartónak van titulálva.

És pl. erre senki nem válaszolt... vajon miért???

"Nekem ne mondja senki, hogy az Acana és az Orijen vezérigazgatója hú de olyan nagyon rendes ember, egyáltalán nem a profitra hajtanak, és színhúsból, és megmosott, megpucolt, friss zöldségből készítik a tápjaikat.

Kinek milyen hiteles információja van arról, hogy ezek a tápok tényleg mindent tartalmaznak? Mindenki azt mondja, hogy főzéssel nem tudod helyesen táplálni a kutyát. Ha nem ismered az arányokat, honnan a frászból tudod, hogy az xy táp arányai megfelelőek-e a kutya számára??? (!!!) Mert mástól hallottad? Mert jó a marketing? Höhh... "

"Arról nem is beszélve, hogy az ilyen-olyan fajtatápok, spéci tápok, hyppoallergén és egyebek, hány és hány százezer kutya borzalmas szenvedései által lettek kifejlesztve."

2010. ápr. 28. 15:17
 53/70 anonim ***** válasza:
41%

Engem igazából csak az húz fel agyilag ebben az egészben, hogy sokak szerint az a hülye, akit nem lehet megetetni a sok marketinges baromsággal, és ráadásul felelőtlennek, meg rossz gazdának titulálják azért mert nem engedhet meg magának ilyesmit!! És még le is pontozzák az embert!! Holott arra senki nem válaszolt, h mivel tudnak többet a tápok, mint amit az ember otthon főz nekik (nem a moslékról beszélünk)!! Nekem ennek kicsit olyan hatása van, mint a zacskós kajáknak! Könnyű megcsinálni, nem időigényes, benne van minden, csak éppen mű az egész!!!

Én nem eszek zacskós kaját, így a kutyámnak sem adok tápot!

2010. ápr. 28. 16:31
 54/70 anonim ***** válasza:
62%
Én is pont így álltam a dologhoz,mint az utolsó válaszoló,de a kutyám jobb állapotban van a táptól,mint a főtt kajától.
2010. ápr. 28. 16:58
 55/70 anonim ***** válasza:
10%
Jaj istenem szerintem te ne is élj, vagy menj el remetének mert reklám mindenben van! A kajában, a fogkrémben, a samponban mindenben amit használsz az életedben! Azért az állandó összeesküvés elméletek meg aközött hogy nem hiszel el mindent amit reklámoznak van különbség!
2010. ápr. 28. 18:04
 56/70 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem is veszek knorr húslevest, mert főzök jobbat meg egészségesebbet! Viszont sajnos fogkrémet nem tudok nem tudok csinálni, ezért megveszem azt, amit árulnak, de ha valamiből tudok csinálni jobbat, olcsóbban, akkor miért költenék rááá???

Annyira utálom, h tele van ez az oldal parasztokkal, akik osztják az észt, leugatnak másokat, közben pedig fogalmuk sincs semmiről!!!

Én elmondtam a véleményem, válaszoltam az erről feltett kérdésekre, és itt bunkóztok velem!! Milyen alapon??? Ismertek??? Az ilyen beszűkült agyú, sík látókörű emberek miatt tart ott a világ, ahol!!!

Gratulálok!!!!

2010. ápr. 28. 18:17
 57/70 anonim ***** válasza:
59%

És arra még mindig nem kaptam semmi választ, h mitől jobb a táp, mint a hús, rizs, meg a zöldség!!!!

Miből

2010. ápr. 28. 18:20
 58/70 anonim ***** válasza:
67%
miből van a táp, ha nem ezekből???
2010. ápr. 28. 18:20
 59/70 doboszoli ***** válasza:
72%

Kezd a téma politikai hangvételű lenni(a stílus), úgyhogy még egy szösszenet, és részemről kiveséztük.

Nem csak tanultam állattenyésztést, hanem szakmérnökként jelenleg is gyakorlom, így hidd el van rálátásom a takarmányozás gyakorlatára is.

Míért működne másként a kutya, mint a haszonállatok?

Megeszi, megemészti, az emészthetetlent kiüríti. Ennyi.

Természtesen vannak fajonként eltérések, de az alap ua.

Max. az ember, mint a legkártékonyabb faj avatkozik bele,

érdektől, vagy tudálékosságtól vezérelve.

Maholnap 50 leszek, kölyökkorom óta mindig volt kutyám.

Összegezve a táp, kontra hagyományos etetésről a véleményemet:

Aki megengedheti, etessen táppal, term. nem okoz bajt.

Részemről a hagyományost preferálom, alkalmankénti táphasználattal.A baromfit, marhát, ezek belsőségeit gyönyörűen megetetem nyersen is, semmi bajt nem okoz.

Csak megjegyzem, a jó vastag kutyaszar az egészséges bélműködés, a jó emésztés jele. Haszonállatokkal is etetünk a koncentrált tápok mellé ún. ballasztot, rostot,

ami fenntartja, serkenti a belek működését, nincs éhségérzet. Próbálja ki valaki, hogy néhány napig vegytiszta tápanyagot vesz csak magához, rost nélkül.

Úgy fog f@sni, mint a guminyúl.

Na, szóval ez csak a véleményem, mindenki maga dönt.

Uff, én beszéltem!

2010. ápr. 29. 06:06
 60/70 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy a húslevest miből főzöd? A bolti húst is reklámozzák. Vagy háztól veszed? Vigyázz mert a csirke tápot is reklámozzák amit megeszik. Olyan sem veszel? Még a biokukoricát is reklámozzák ami belekerül a csirkébe. :) Ajjaj most mi lesz! A zöldséget is reklámozzák és az összes többi hozzávalót. Ugyanúgy csak bedőlsz nekik, hogy azok milyen egészségesek... :)

A véleményed nem úgy kell elmondani, hogy ez a legjobb, aki táppal etet az hülye, a táp milyen szar, te jobban szereted a kutyád mert húst adsz neki, hülye aki elhiszi a reklámokat, sznob aki tápot vesz stb... Mert sajnos itt csak ilyen "véleményeket" olvastam! Ne csodálkozz ha leponzotnak. A normális vélemény az hogy: te főzől a kutyáidnak, ezt azt amazd, teljesen jól vannak, neked ez jön be. Természetesen ezt senki nem tudja leírni mert muszáj a másikat lehúzni... Én drága táppal etetek, sem helyem, sem időm nincs a főtt ételre, tökéletesen elvannak a kutyáim ellenben régen eléggé rossz állapotban voltak amikor nem minőségi tápot ettek. Nekem ez így jó és nem érdekel hány ember fog lesznobozni, lustázni meg leszólni akkor is ezt fogom gondolni.

2010. ápr. 29. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!