Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya gazdik, akik Acanával,...

Kutya gazdik, akik Acanával, Orijennel, stb. etettek! Ki mennyit keres egy hónapban?

Figyelt kérdés
Én nem tudok kifizetni 15e Ft-ot egy összegben egy zsák tápért...
2010. ápr. 24. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
Csak épp nem Pesten,autóm nincs,amúgy sem ölném meg szegényt.
2010. ápr. 25. 20:49
 32/70 anonim ***** válasza:
38%

ma 15:08

Számold már ki 10 ezerből hány kiló színhúst vehetnél a boltban!

És akkor az még nem termelői áron van...

Emberek meg vannak buggyanva, a TV Kimossa az agyukat!!

Etetnek ilyen drága szrokkal a paraszt meg sír a tanyán hogy nem tudja még szrér hugyér se eladni a disznót...

2010. ápr. 25. 21:04
 33/70 anonim ***** válasza:
9%

ma 20:49

Akkor itta bökkenő!!

A Kényelmed a lényeg nem a kutya...

2010. ápr. 25. 21:06
 34/70 anonim ***** válasza:
70%

NEM a kényelemről van szó,én állatvédő vagyok,nem gyilkos!

A csirkék borzasztó jó fejek,nem lenne szívem megölni.

Ha készre pucolt csirke lenne valahol elérhető áron,elmennék vidékre is érte tömegközlekedéssel,de élőt nem veszek.

2010. ápr. 25. 21:24
 35/70 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes módon az én kutyáim, amikor főztem nekik, maradékot kaptak, vagy rosszabb tápot akkor csúnyák voltak! Érdekes mióta jobb tápot esznek azóta egész szép a szőrük stb... Milyen érdekes... :) Erre vajon mi a magyarázat? A másik meg hogy kutyaruha helyett foglalkozzak vele fél órát? Ezek szerint pl egy kopasz kutya haljon meg mert szerinted a ruha butaság? Nekem nincs ilyen kutyám, de ez olyan butaság vakon elitélni ami nem tetszik mikor sok kutyának tényleg szüksége van rá!
2010. ápr. 26. 07:09
 36/70 anonim ***** válasza:
84%

Így van!

Mikor nem a jó minőségű tápot kapta a kutyám ,fakó,fénytelen volt a szőre,rengeteg a széklete,mindig felfújódott és fájdalmai voltak stb.

Amióta szuperprémium tápot kap,minden rendbejött.

Olcsóbb,mint folyton dokihoz rohangálni vele meg a rengeteg drága táplálékkiegészítő!

2010. ápr. 26. 11:36
 37/70 Akiteki ***** válasza:
84%

Meg kell találni a lehetőségeket.

Én prémium tápból napi 150 ft-ból hozom ki a középtermetű (20 kilós) kutyám kajáját. Milyen húst kapnék ennyiért? Max farhátat, de az nem hús, csak csont.

2010. ápr. 26. 22:10
 38/70 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 20.20-as. Én vagyok aki kb 250 ft-ból megeteti a kutyáját!

Nálunk van olyan hely ahol 180Ft az egész csirke kilója. Az mondjuk 2 napra elég, szóval napi 90Ft. Rakok hozzá kb 10 dkg rizs, ami kb 30 Ft-ra jön ki, na meg a zöldség, aminek kilója mondjuk 250Ft ami naponta kb 25Ft. Igen a gáz. Hát azt nem tudom pontosan mennyi, de mivel nem csak 2 napi adagot főzök le, hanem egy hetit, és a többit lefagyasztom, így az sem olyan sok! Jaa, azt nem mondtam, h 2 naponta kap egy tojást 35Ft-ért!!

Áruljátok már el nekem, ettől miért jobb a táp? Mi van abban amit most nem kap meg? A színezéken, meg a stabilizátorokon kívül!!!

De arra nem válaszolt senki,h ki mekkora kutyát etet havi 6kg tápból??

Lehet megint lepontozni, csak mert nem költök sokat olyanra, amit sokkal olcsóbban, és talán jobban is meg tudok csinálni!!!

2010. ápr. 27. 11:02
 39/70 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, és egyébként nem élő csirke, hanem fagyasztott!!
2010. ápr. 27. 11:06
 40/70 anonim ***** válasza:
60%

Jó lenne,ha itt is lenne ilyen olcsó csirke...

Én egyébként egy bullterriert etetek ennyi tápból,meg sem eszi sokszor az egész napi adagot.

Agilityzik,Flyball-ozik stb.

2010. ápr. 27. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!