Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya gazdik, akik Acanával,...

Kutya gazdik, akik Acanával, Orijennel, stb. etettek! Ki mennyit keres egy hónapban?

Figyelt kérdés
Én nem tudok kifizetni 15e Ft-ot egy összegben egy zsák tápért...
2010. ápr. 24. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Miért akkor azzal etetnéd??
2010. ápr. 27. 13:32
 42/70 anonim ***** válasza:

Magunknak vennék,de persze Ő is kapna.

Ja,nem számoltam hozzá a kajaköltséghez a napi 1 db Túró Rudit :)

2010. ápr. 27. 13:40
 43/70 anonim ***** válasza:
84%

Hát jó hely lehet az ahol ennyi a csirke, nálunk duplája és nem is egész ráadásul! Arról nem is beszélve hogy én pl 3 közepes kutyát etetek. 1 nap szűkösen elég nekik 1 kg!

És mondjuk mit csináljak ha még hűtőnk sincs akkora hogy beleférjen egy ekkora adag, fagyasztónkba is csak kb 3 kg fér! Sokkal egyszerűbb táppal etetni. Én azért bízok benne hogy nem az összes táp méreg.

2010. ápr. 27. 14:11
 44/70 anonim ***** válasza:
31%
Hülye kis f.szfejek,szavzzatok le ám azért mert elmondtam h anyámék munkahelye megszűnt,és nincs most pénzünk,így is kell,szavazgassatok csak,de aki leszavazott annak szívből kívánom,hogy tudja me,hogy mit élünk át!!
2010. ápr. 27. 17:52
 45/70 doboszoli ***** válasza:
80%

04.25. 16:32-es vagyok.

Előző, megértem a problémádat, én is éltem benne, de lázongás, trágárság helyett próbálj érvelni.

A kutyaruháról:

Amennyiben a meztelen kutya természetes úton jött létre,

biztos, hogy nem a Sarkvidéken történt, hanem olysn klímán, ahol nem volt szüksége védelemre a hideg ellen.

Ha tudatos emberi szelekció eredménye, akkor ismét megpróbáltunk beleavatkozni a Természet rendjébe.

Mint írtam gyakorló állattenyésztő vagyok, nem mondom, hogy a tápok nem jók, csak hobby célra tartott kutyáknál

nem indokoltak.

Haszonállatoknál a gazdaságossági szempontok vezérlik az állattartót, így állítja elő 45 napra a 2 kilós vágócsirkét,így éri el sertésnél a havi 20 kg feletti súlygyarapodást.

Szerintem akkor teszel jót a kutyáddal, ha minél természetesebb körülmények között tartod, ill. olyan helyen, amire kitalálták.

Mellesleg az én rotim is polgári engedetlen lenne 30 deka bármilyen jó táptól. Imád zabikálni, gyakorlatilag mindent megeszik,a 3 literes kis fazekát minden este teletöltöm husikkal, csontokkal, zöldségekkel. Kondíciójától függően változtatom a szénhidrát és a zsír arányát. A fehérje, vagyis a hús alap, min 60%.Ezt 3 perc alatt elfogyasztja,elmosogatja a lábast. Kaka mint a pufajka ujja.

A minap sikerült fagyasztott sült kacsára szert tennem,

2,5 kiló körüliek 400 forintért darabját.Sertés gége, 125

HUF kilója, megfőzve, lével együtt, porc is, hús is, jó is. Tehát nem szeméttel etetem, hanem azzal amit a természetben is megtalált.

2010. ápr. 28. 06:16
 46/70 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos a mi környékünkön nincs ilyen jó árban húsféle.
2010. ápr. 28. 07:15
 47/70 anonim ***** válasza:
23%

Érdekes módon az a jó ha a kutyának minnél kisebb az ürüléke és minnel kevesebb. Akkor mégsem olyan jó neki a táp? Amúgy meg szerintem ma már korántsioncs a kutyának az állatenyésztéshez köze! Ő nem egy haszonállat hanem tásr! Attól mert tanultál állattenyésztést még lehet foglamad sincs a kutyákról, mert ők mrá teljesen különváltak a többi állattól.

És azért mert a zsákra az van írva hogy 2 db tápszem jár ekkora meg ekkora kutyának még nem muszáj betartani, ki lehet találni mennyi az elég neki. És lehet kevésnek tűnik de minnél kevesebbet kell belőle adni annál jobb minőségű a táp. Szóval nem úgy kell nézni mintha az i főttétel lenne.

2010. ápr. 28. 08:54
 48/70 anonim ***** válasza:
20%
Én már csak annyit fűznék hozzá, h rengeteg kutyás fórumon olvastam már azt, h "A táp a lusta gazdi barátja!" És ezzel egyet is értek! Én veszem a fáradtságot, h főzzel neki!
2010. ápr. 28. 12:48
 49/70 anonim ***** válasza:
29%

Kedves utolsó és te ettől jobb gazda leszel? Én abban az időben amíg te főzöl inkább a kutyáimmal foglalkozok. :)

Amúgy veszel nekem hűtőt meg fagyasztót és olcsó húst? Akkor főzök nekik! Mert tudod olyan kicsi a hűtőnk, hogy nem fér bele csak egy két adag! Nekem meg 3 kutyám van, naponta megennének 1 kg húst legalább!

Szerintem nem kéne itélkezni amikor nem is ismered a másikat!

2010. ápr. 28. 12:52
 50/70 anonim ***** válasza:
26%

Én ítélkezek?? Mégis én vagyok a rossz, amiért nem veszek szuper prémium tápot a kutyámnak, és én vagyok lepontozva!!

Nekem kell bizonygatnom, h nem hazudozok!!!!

Akkor ki is ítélkezik?????

2010. ápr. 28. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!