Miért én vagyok a hibás egy gyerekkel szemben, ha a kutya megharapja a kerítésen belül?
Bár itt gyik-en úgy látom megosztva vannak vélemények, de nem tudom felfogni. Ha a gyerek átnyúl a kerítésen, a kutya pedig esetleg egy ujját is letépi, miért én leszek a hibás? Ráadásul még altassák el a kutyát is. Főleg, hogy a kutya harap tábla ki van rakva. Aztán még én a saját pénzemből csináltassam meg a kerítést, csak mert más sz*r szülő megbukott a gyereknevelésből, és nem képes megtanítani a gyereknek, hogy nem szabad.
Az én területem, a kutyám pedig segíti megvédeni.
Ha ő nyúl be,akkor nem te vagy a hibás.
Kisgyerekként mindig mondta anyukám,hogy idegen kutyákat nem simogatunk. Most,sajnos(és igen,tudom hogy felháborító és szánalmas),van egy kedvencem akit kerítésen keresztül simogatok,láttam felnőni,megismer,mindig jön oda örülni. Ha esetleg egyszer úgy adódna,hogy megharapja a kezem,én magam szólnék,hogy én voltam az idióta,ne a kutyát altassák el,hanem engem.
(A környéken van egy berni. Nagyon aranyos,a gazda is,mindenki simogatja a kutyust,gyakran odaül a kerítés mellé,és nekidől,hogy lehessen vakargatni a fülét :D De róla mondjuk messziről süt,hogy az a gyerekek kedvence hatalmas szőrös bárány. Az én kutyám ugyanilyen gyerekek kedvence,csak ő kistestű,és a nagy probléma,hogy nála ez csak a látszat,simán leszabja az édes arcával bárki kezét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!