Mit mond erre az, aki szerint sose a kutya a hibás, ha a gyerekre támad, hanem biztos a gyerek provokálta?
Mert szerinted ki nem nevelte meg a kutyát és netán hagyta kóborolni? Saját maga?
Az is lehet, hogy már más gyerek bántotta, ezért reagál így.
Mindenképpen az ember nem törődömsége miatt támad egy kutya, tudatlanság, nem kívánt szaporulatok stb.
És szerintetek normális, hogy jaj szegény kutyu-mutyu, biztos van valami ketyó az agyában és meglát egy gyereket az utcán és nekiesik?
Mindig az megy, hogy ok nélkül nem támad a kutya, biztos kiprovokálta a hülye gyerek. Ja tessék, egy esetről a itt a videó, szerencsétlen csak ott volt, a kutya meg a szomszéd ház elől odament csak azért, hogy rátámadjon.
# 3/5
Ilyen esetben is a gazda a felelős,mert tudja a kutyájáról,hogy milyen,tehát nem szabadna elengednie olyan helyen ahol gyerekek lehetnek.Ne sírjon,ha erre nem figyel oda,megtörténik a baj,és elaltatják a kutyát.
Ez egy kutya. Nincs neki olyan tudata, mint egy embernek. Ha bántják a gyerekek, akkor abból az jön le neki, hogy a gyerekek rosszat csinálnak neki, bántják őt és akár bánthatják a gazdáját is.
A 3-as ismerősének kutyája széttépett egy gyereket is? Nem.
Hát akkor? Ki az anyámat érdekel innentől fogva. A gazdái tisztában voltak vele, hogy ilyen. Nem vitték gyerekek közé és lám: Mindenki túlélte.
Ha olyan szörnyűséges kutya lett volna, akkor visszaviszik a menhelyre.
Én is tudom, hogy az autók veszélyesek éppen ezért nem lépek le az útról, ha piros a lámpa. Még nem ütött el autó, de ha elfog akkor sem az autó lesz a hibás, hanem a sofőr, meg én.
Nem tudhatod, hogy mi történt a videó előtt. Lehet, hogy a gyerek esetleg piszkálta előtte a kutyát, lehet, hogy egy másik gyerek piszkálta. Az sem kizárt, hogy a kutya életében először látott biciklit és azt hitte, hogy veszélyes.
Nem is értem, hogy miért írtad ki a kérdést. Jó háborogni, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!