Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elütöttem egy kutyát és most...

Elütöttem egy kutyát és most nagyon nagyon rosszul érzem magam. Jobb lesz ez?

Figyelt kérdés
Ki akartam előzni egy biciklistát mikor a másik sávban hirtelen előfutott egy kutya az bokorból nem tudtam már időben fékezni. A kutya azonnal meghalt. Óriási bűntudatom van, nem megy ki a fejemből és sírni tudnék még a saját kutyámmal sem tudok foglalkozni mert ha ránézek folyton a halott kutya jut eszembe, hogy lehet valakinek a társát vettem el. :(
2010. ápr. 7. 18:12
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
az első 18:43 hát erre csak azt tudom mondani, hogy az egyik ismerősöm kutyáját a legjobb barátja ütötte el. Mert a kutya kiszaladt az útra. És a barátságuk megmaradt, mert a barát tudta jól, hogy nem direkt csinálta. És abban igazad van, ha az én kutyámat ütötte volna el a kérdező, akkor gyűlölném és utálnám meg minden egyéb rossz, de tisztában lennék azzal, hogy nem direkt csinálta...
2010. ápr. 12. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!