Miért érzem rosszul magam ha a kutyám nincs velem?
nem értem.amikor kimegyek megsétáltatom jól érezzük magunkat
és bemegyek.szomorú vagyok.miért?
De aranyos vagy. :)
Mosd le a taoppancsait séta után és vidd be magaddal a szobába és csak éjjelre engedd ki. :) Már ha a szüleid is megengedik.
persze szüleim csak 1-2-órára engednék be.
mamám meg leüvöltené a fejem :(
egyszer vihar volt beakartam hozni de pont elált.
Őszintén?
Én 33 éves fejjel még mindig rosszul érzem magam, ha a kutyám nincs velem. Munka közben is sokat gondolok rá, de ezt még elfogadom, hogy nincs velem, de ha nélküle kell programot csinálnom, az nem kellemes. Szívesebben vagyok vele, inkább vele közös programot választok, azt mindketten élvezzük. Túlságosan szeretjük őket!
Mi egy hónapja vagyunk gazdija egy 1 év körüli pincsinek, de máris nagyon kötődünk egymáshoz. A párommal ketten éltünk, és mindig vágyott kutyára, gyerek korában szülei nem engedték, én meg igen. :)
Imádjuk a kiskutyánkat, és ő is rengeteg szeretet ad vissza. Munkából hazajőve jó látni ahogy csóvál, pörög, örül. Ha nem látjuk a lakásban egymást kérdezzük nem láttad a Lizit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!