Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elütöttem egy kutyát és most...

Elütöttem egy kutyát és most nagyon nagyon rosszul érzem magam. Jobb lesz ez?

Figyelt kérdés
Ki akartam előzni egy biciklistát mikor a másik sávban hirtelen előfutott egy kutya az bokorból nem tudtam már időben fékezni. A kutya azonnal meghalt. Óriási bűntudatom van, nem megy ki a fejemből és sírni tudnék még a saját kutyámmal sem tudok foglalkozni mert ha ránézek folyton a halott kutya jut eszembe, hogy lehet valakinek a társát vettem el. :(
2010. ápr. 7. 18:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
86%
Úgylátom ide is sikerült oylan állatvédőket szerezni aki inkább a biciklist áldozná fel. Bizony ha mész az úton, és van egy biciklis, és nemjön szembe autó hát megelőződ na puff ezt a meglepetést. Az meg hogy nem látta a bokorban sunyító kiskutyát nem az ő hibája... Ti előzés előtt mondjuke gy erdőben végignézitek a bokrokat? naná hogy nem. csak eddig éppen mázlitok volt és nem ugrott elétek semmi. A kormánykapkodással meg óvatosan mert az emberéletbe is kerülhet, és hiába imádom én is az álatokat hát sokkal előbb egy kutya mint egy ember
2010. ápr. 7. 18:34
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

és most még sajnáltasd is magad :D

azért jöttél ide hogy vagy megsajnálnak és nyalogathatod tovább sebeidet, vagy azért hogy ha megkapod a magadét szintén nyalogathasd sebeidet, szóval mindkettőböl kihozod hogy te legyél a sajnálni való fél. És aki esetleg nem hisz neked a szar szemétláda. Ha valaki ilyen esetben mindent megtesz miért lenne bűntudata? ha egyszer mindent megtett? Mi a bűn amiatt bűntudatod van?

Ha meg nem voltál hibás és elvitted dokihoz a halott kutyát, akkor mit kell itt mártírkodnod? Nyílván mehettél volna lassabban is.

2010. ápr. 7. 18:37
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Ne fogalkozz már ezekkel a drága válaszolókkal. Direkt bűntudatot akarnak benned kelteni, és ők most hú de bölcsek és ügyesek, mert hogy átláttak rajtad. De ha ő ütne el egy kutyát, akkor persze 1000%, hogy ő nem lenne hibás, mert ő 100% hogy elvitte orvos, meg ő mindent megcsinálna, és még csak bűntudata sem lenne, mert ő mindent megtett. Ja, bocsi, ő nem ütne el egy állatot sem véletlenül sem, mert ő tökéletes. Szerencsétlen így nagyon rosszul érzi magát, ti meg jöttök a nagy okossággal, hogy nem is vitte el a kutyát orvoshoz. Honnan veszed?? Egyébként hogy jössz te itt ahoz, hogy elmondd mi hogy történt. Ott voltál, ismered a kérdezőt? Szerintem nem. És még mielőtt megkérdeznéd: igen, lehet kérdezni, de azt kulturált módon, és miután a válasz nem az lett, amit te akartál akkor már rögtön támadod a kérdezőt. Gratulálok, nagyon bölcs vagy. Csak nehogy elszállj magadtol. Szánalom. -.-
2010. ápr. 7. 18:38
 24/41 anonim ***** válasza:
90%

18:32 igen, én nem tudom, hogy mi történt, illetve én SEM, így megtartottam a felesleges véleményt magamnak és a kérdésre válaszoltam, amit a kérdező feltett. nem vagyok erkölcscsősz, de mondjuk ha ez a név jelenti azt, hogy nem kezdek nyálfröcsögve kioktatni ismeretleneket a kreszről egy topikban, akkor igen, az vagyok mégis.

Csak egyszerűen felesleges azzal fpglalkozni, ami nem hangzik el. A mi dolgunk kideríteni, hogy dokihoz vitte, vagy sem? Én nem érzem dolgomnak, sőt mégcsak nem is érdekel.

2010. ápr. 7. 18:39
 25/41 anonim ***** válasza:
19%
Aki meg nem az autóst hibáztatja élből az fanatista állatvédő.
2010. ápr. 7. 18:39
 26/41 anonim ***** válasza:
7%
Engem még annó (96) úgy tanítottak vezetni,hogy az úton autóval való közlekedéskor nem egy pontot kell nézni,hanem "pásztázni" kell mint a szőkéket a disco-ban. Így a váratlannak tűnő dolgok nem válnak olyan váratlanná. Fogadjunk,hogy a megelőzendő biciklis seggében volt a szemed !
2010. ápr. 7. 18:41
 27/41 anonim ***** válasza:
18%

Jó akkor védjétek, mindenkit védjetek. Mindegy ki a hibás lényeg hogy szárnyaitok alá tudjatok mindig valakit venni és fröcsögni milyen emberek vannak, hogy nem hisznek el egyből mindent. Gondolom ha a ti kutyátokról macskátokról, neadjisten hozzátartóról lenne szó, akkor is ilyen hevesen védenétek és jószívvel, szeretettel állnátok hozzá. Ha meg nem, akkor most mit kell képmutatóskodni?Nem azt mondom neki kellene egyből ököllel esni, de tuti nem így állnátok hozzá.

csak én belegondoltam, mint kutyatulajdonos, figyelembe véve azt valóban hogyan közlekednek az autósok.

2010. ápr. 7. 18:43
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, itt ezeknél az ócsárolóknál süt az értelem -.-
2010. ápr. 7. 18:43
 29/41 A kérdező kommentje:
Elismerem, hogy vétek, mert nem rég kezdtem el újra vezetni, de magában az ha már előzésben vagy és akkor fut az útra valami, nagyon nehéz dönteni, mit is és hogyan csináljam... Hogy miért érzem magam bűnösnek akkor ha mindent megtettem? mert egyszerűen egy életet vettem el, hiába próbáltam is rajta segíteni, nem tudtam és csak is az én hibámból most már nem élhet tovább ezért van, mert minden segítség ellenére nem élt tovább, elment és nem jön vissza bármennyire is szeretném megfordítani az időt.
2010. ápr. 7. 18:44
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezen vitatkozni, hizsen ennyi információból nem lehet eldönteni hogy a krédező vétkes-e, nyilván kérhetnénk hogy írjon le midnent pontosan de akkor jönnének akik nem hisznek neki, szóval midnegy is. a lényeg, hogy van olyan hogy nem vagy hibás, semmit nem tudsz tenni, mégis balul sül el a dolog, és van hogy valóban figyelmetlenség az oka. A baleset a két fél közül általában az egyik hibája, itt a másik fél bizony a kutya...
2010. ápr. 7. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!