Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elütöttem egy kutyát és most...

Elütöttem egy kutyát és most nagyon nagyon rosszul érzem magam. Jobb lesz ez?

Figyelt kérdés
Ki akartam előzni egy biciklistát mikor a másik sávban hirtelen előfutott egy kutya az bokorból nem tudtam már időben fékezni. A kutya azonnal meghalt. Óriási bűntudatom van, nem megy ki a fejemből és sírni tudnék még a saját kutyámmal sem tudok foglalkozni mert ha ránézek folyton a halott kutya jut eszembe, hogy lehet valakinek a társát vettem el. :(
2010. ápr. 7. 18:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
7%

ha én ilyen ártatlan lennék mint te egy ilyen szituban, nem lenne bűntudatom, csak a kutyát sajnálnám, mert tudnám, hogy nem én tehetek az egészről és mindent megtettem.

Nem véletlenül van bűntudatod. Tudod ez egy tudatlatti dolog, amit nem te irányítasz......

2010. ápr. 7. 18:28
 12/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem siettem, 70 km/h órával megyek rendszeresen, az autósok rendszeresen leelőznek, másodsorban pedig egy harmadrangú út fele olyan széles nincs mint egy főút. Tisztában vagyok, hogy az én hibám, valószínű a kormányt kellett volna elkapnom és ráhajtani a földekre, de egy ilyen helyzetben gondolkodni nagyon nehéz, nemhogy még cselekedni.
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
Gyilkos vagy és kész. Méghozzá kutyagyilkos,istenem ilyet tenni egy embernek. Elütötted szegénykét,egy kutya élete szárad örökké a lelkeden te gyilkos
 14/41 anonim ***** válasza:
76%
utolsó fogd már be a pofádat!!
2010. ápr. 7. 18:29
 15/41 anonim ***** válasza:
0%

ige mész a jobb oldali sávban, elötted egy bringás, elkezdesz előzni körbenézel, kutya még sehol ( pedig már valahol ott kellett volna lennie), és mikor pont előzől hirtelen ott terem elötted.

Mindenképp a te figyelmetlenséged. Vagy nem néztél jól körül, vagy nem tudsz vezetni.

2010. ápr. 7. 18:29
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért kell nekiesni itt ismeretlen embereknek, és elkezdeni szidalmazni, meg erkölcsi kiselőadást tartani a gyorshajtásról, meg a veszélyeztetésről. Honnan tudjátok, hogy gyorsan ment? Vezettetek műár életetekben? Ha hirtelen kiszalad egy kutya, akár harmincról is nehéz hirtelen lefékezni, nem kell ahhoz nyolcvannal tépni. És ez nem jelenti azt, hogy bénán vezet valaki. Ahhoz, hogy ne tudj lefékezni egy váratlan helyzetben, nem kell bénának lenni, sőt még annyira gyorsan sem kell hajtani.

Egyébként mind igaz, amit írtok a veszélyes gyorshajtásról, meg előzésről, de egy marhára nem erről szóló fórumban egy ismeretlen embert, aki számotokra ismeretlen körülmények közt talán vétett egy közlekedési hibát... Kicsit cink.

Ez az út szélén álló és leső rendőrre tartozik. Ha ott van, ugye...

Itt most a lelkiismereti oldaláról van szó a dolognak.

2010. ápr. 7. 18:30
 17/41 anonim ***** válasza:

18:30 vagyok

közben elolvastam, hogy 70-nel ment a kérdező.

Ez remélem, nem városban volt :)

2010. ápr. 7. 18:32
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen és te is elhiszed neki, hogy kiszállt és dokihoz is vitte...

te erkölccsőszködsz itt, hogy mindenki nekitámad mindenkinek és hogy mennyire bántják egymást az emberek. Nem kell kioktatás köszike.Látom hogyan közlekednek autóval nap mint nap az emberek.

Te ugyanúgy nem tudhatod, hogy valóban mi zajlott.

2010. ápr. 7. 18:32
 19/41 A kérdező kommentje:

Legalább tudom, hogy akkor tényleg jogosan van bűntudatom, hogy ki mit hisz el, mit titulál átlátszónak az már a saját dolga, legfeljebb már így is megszakadok a bánattól és nem magamat sajnálom, hanem nagyon is a kutyát, hiába mondjátok, hogy ott hagytam sosem tennék ilyet. Nem vagyok én egy állat, a saját életem egyik legfontosabb eleme a kutyám, akkor mégis hogy tudnám ott hagyni?

A lényeg, hogy megkaptam a magamát tényleg jogos a dolog, mindegy lesz ami lesz, én megtettem érte amit tudtam, de ez a hibvámon nem változtat.

2010. ápr. 7. 18:33
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sajat magadat verd ossze vissza, mert ilyen bunkonak szulettel. A feltetelezeseidet tartsd meg magadnak.

Kerdezo, te pedig ne bankodj, mert nincs olyan ember, aki ne elozott volna meg egy biciklist. Ha a kutya kifutott eled, az az o szerencsetlensege volt es a gazdaja hibaja, mar ha egyaltalan volt gazdaja. Szerintem is ilyenkor a sajat kutyadnal keress vigaszt es legy buszke arra, hogy a te kutyad soha nem fog ilyen sorsra jutni, mert felelossegteljes gazdi vagy!

2010. ápr. 7. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!