A kislányom nagyon szeretne egy kutyát, viszont nekem gyermekkori trauma kötődik hozzájuk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kislányom nagyon szeretne egy kutyust mert rajong értük, viszont nekem életem legrosszabb és leghosszabb 1 perce kötódik hozzájuk. 12 évesen mentem hazafele zongoraóráról mikor el kezdett kergetni két nagy kutya, jól futottam, elértem a kapunkig, viszont a kiskapu zárvavolt és csak a nagy kapu lett volna nyitva, már majdnem megfogtam a lakatot hogy leakasszam a lyukból mikor az egyik beleharapott a lábamba, leakasztottam a lakatot, és belöktem a kaput mikor a másik a karomat kezdte el cibálni, ekkor a másik kezemmel ösztönösen csépelni kezdtem őket, de majd egy percig marcangoltak, amíg ki nem ért apum egy nagy bottal, hogy elkergesse őket. Azóta még a legkisebb kutyák közelében is pánikolok, viszont a 6 éves kislányom nagyon szeretne eggyet. Nagyon szeretem a kislányom viszont nagyon Félek attól hogy kutya kerüljön a házhoz. Mit lehetne tenni? Megvegyük a kutyust? Vagy törődjek magammal? Nem tudom.2016. ápr. 2. 10:20
21/21 anonim válasza:
Engem a saját kutyám mart meg véletlenül ahogy a fejét simogattam és elkezdett ugatni egy madarat. Olyan 9 éves koromban. Szóval biztos hogy vigyázni kell velük, de egy kisebb fajta kutya mondjuk nem tud nagy kárt csinálni, pláne a gazdájában. Például egy foxi, egy tacskó. A foxi még szörnyen okos is, tanulékony, csak tele van energiával. Sétáltasd ismerőseid kutyáit és előbb-utóbb ráérzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!