Mit tennétek? A páromnál kiderült, hogy gyermekkori here trauma miatt egy érben folyó vér melegsége megöli a fiúk tetemes részét
Figyelt kérdés
A páromnál kiderült, hogy gyermekkori here trauma miatt egy érben folyó vér melegsége megöli a fiúk tetemes részét.2 megoldás van: 1. FER 14 és a várakozások, talánok hegye.2. Műtét. A férjemnek jelenleg nincs munkája, a műtét pedig kb. : 4 héten belül lenne csakhogy utána 6hétig feküdnie kellene. Mit gondoltok? Tapasztalatok a FeR 14-ről? 2,6M a fiúk száma jelenleg!2010. máj. 11. 13:57
1/9 anonim válasza:
Ha úgysincs munkája, akkor ez a legideálisabb időszak a műtétre, most lesz ideje regenerálódni.Új munkahelyről nem lehet kiesni 6 hétre. Vagy 3 évig. Van ahonnan bármennyi év munkaviszony után sem.
2/9 anonim válasza:
szerintem a hosszútávú megoldás a műtét. Egyik ismerősömnek is volt ilyen műtéte (én úgy emlékszem, hogy nem feküdt 6 hétig, csak kb. 2 hétig)
3/9 anonim válasza:
Szerintem is a műtét, volt egy kolléganőm, neki a férjének volt olyan "baja", hogy a zacsiján egy ér melegítette a spermiumokat, megműtötték, azóta van két lányuk.:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Próbálom megfogadni... csak ha közben végre lebabázunk a férjem meg nem talál munkát akkor leszünk gázban.
Sajnos ebben a mai világban nem könnyű!!!
A FER 14-ről mit gondoltok???
2010. máj. 12. 11:37
5/9 A kérdező kommentje:
SZiasztok!
Megvolt a műtét, és hát nem volt olyan vészes. (nekem!!) A dr. azt mondta hogy brutálisan nagy volt az ér, így kb.: 4-5 hónap mire puckány lehet belőle...
Hát, már legalább közelebb vagyunk mint eddig!!!
2010. aug. 20. 08:10
6/9 anonim válasza:
REmélem minden jól sikerül,kitartás és jó egészséget nektek és sok sok babát.
7/9 anonim válasza:
Gyors gyógyulást, és mielőbbi sok kisbabát! Vigyázzatok magatokra!
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A műtét óta még semmi nem történt... Tud valaki infót adni arról hogy hasonló műtét után mennyi idővel jött össze a puckány?
Köszönöm
2010. szept. 14. 12:25
9/9 anonim válasza:
Majd akkor,amikor nem is várjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!