Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés másnak is trauma volt?

A szülés másnak is trauma volt?

Figyelt kérdés

Hiába volt problémamentes a szülésem, minden nap eszembe jut, hogy talán másként is végződhetett volna.

Egyszerűen nem tudom feldolgozni magamban, félelemmel és rémülettel gondolok rá,pedig már 3 hónapja.

Hogy fogok így még egyszer szülni? Fog ez változni?

2011. febr. 22. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg fog változni...

Egy 5 éves kisfiú anyukája és 18 hetes km.

2011. febr. 22. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
én császárral szültem,természetes szülésre készültünk,a fiam inkubátorba került,3 napig nem ölelhettem meg.akkor és utána hosszú hónapokig azt mondtam,nem szülök még egyszer.most 14 hónapos a fiam,ha a férjem belemenne,minden további nélkül vállalnám a második babát.ne félj,az idő megszépíti a dolgokat.
2011. febr. 22. 11:45
 3/8 krisztivan ***** válasza:
100%
Nekem sem volt leányálom a szülés ezért nem is részletezném,de nem gondolok rá traumaként hiszen egy olyan emberkét kaptam igy az élettől akit soha többet nem fogok.Ha fájdalom és szenvedés kell ahhoz hogy egy új életet inditsak útjára akkor ezt többször is vállalom.Nézz rá a gyermekedre és gondold át hogy ezt nem csinálnád érte mégegyszer végig?Dehogy nem.Ez a lényeg,nem az hogy mennyire fáj az nap.
2011. febr. 22. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is trauma volt, mert nem számitotam rá h ennyire nehéz lesz, de már (vasárnap lesz) 1 éves a lányom és szeretnék neki tesot pedig mikor megszültem azt mondtam h soha többet nem akarok szülni.Nálad is változni fog a gondolkodás mod ha egy kicsit telik az idő.
2011. febr. 22. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is trauma-ként éltem meg.szülés közben megakadt,éjjel szültem,amikor felkisértek a szobába nem mertem lecsukni a szemem,rettegtem hogy ujra kezdödik a fájdalom.Másnap nem 3x probáltam meg kimenni zuhanyozni,a kanálkiesett a kezemböl,annyira legyengültem.Persze hogy megérte hisz gyönyörü a 16hon kisfiam,de nem szeretnék még egyszer szülni,persze lehet majd késöbb másképp látom!
2011. febr. 22. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem!Fájt és ordítottam a másodiknál mint akit vernek.De!!!!Újraszülnék és szívesen gondolok vissza!
2011. febr. 22. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fog! Csak idő kell még hozzá. Én egyébként mindig a legrosszabbra készítem fel magam és ha annál jobban végződik,akkor már nem ért trauma:)
2011. febr. 23. 04:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Jó érzés, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

2011. febr. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!