Mit tévő legyen? FONTOS
Figyelt kérdés
Kis német juhász érkezett hozzánk tegnap és amikor egyedül hagyjuk egész végig ugat, vísit, stb hogy menjünk vissza de ugyebár nem lehetünk vele egész nap + nem szabad elkényeztetni ilyen fiatalon mert akkor megszokja hogy amikor ugat egyből ugrunk.(7 hetes) A szomszédok pedig már mindannyian lázadnak.Tényleg nagyon hangos de nem lehet velük megértetni hogy ez csak 1 átmeneti időszak.2010. ápr. 2. 13:39
31/33 anonim válasza:
Ne mondja nekem senki, hogy normális dolog egy 7 hetes kölyök kutyát egy boxba(nem is kennelbe!!)bezárva tartani.
Egy hét hetesnek nem kell várkerítés.Nem tesz jót a fejlődésének, bele fog betegedni.Mozgás, tér, sok foglalkozás kell neki, a kutya a család része, ez meg mindenből ki van rekesztve.
32/33 anonim válasza:
Jaj nem azt mondtam hogy kiszökik, hanem egy akármilyen kertből ki tudják venni! Én sem értek egyet azzal hogy egész nap ott legyen, de szerintem ez nincs is így, és azért jobb mintha valami baja lenne.
33/33 anonim válasza:
A kérdező azt írta, hogy egy boxban van, kimennek hozzá etetni meg egy kicsit ő játszani és kész, egyébként a boxban van, én így értelmeztem és ha így van, akkor inkább ne legyen kutya, akkor nem kell félni, hogy ellopják vagy megmérgezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!