Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tévő legyen? FONTOS

Mit tévő legyen? FONTOS

Figyelt kérdés
Kis német juhász érkezett hozzánk tegnap és amikor egyedül hagyjuk egész végig ugat, vísit, stb hogy menjünk vissza de ugyebár nem lehetünk vele egész nap + nem szabad elkényeztetni ilyen fiatalon mert akkor megszokja hogy amikor ugat egyből ugrunk.(7 hetes) A szomszédok pedig már mindannyian lázadnak.Tényleg nagyon hangos de nem lehet velük megértetni hogy ez csak 1 átmeneti időszak.
2010. ápr. 2. 13:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy sír, mert új a környezet, a szagok, a hangok, nincs mellette az anyja, a testvérei, minden idegen és rideg.

A sírást egy 7 hetes kölyöknél nem tudod azzal helyre rakni, hogy készülődés nélkül jössz-mész, dicséret, stb., amit itt írtak előttem páran, mert nem a gazdi távozása a sírás oka, hanem az anyja hiánya.

1-2 hétig még sírni fog, nem nagyon tudsz mit tenni. Legyél vele minél többet.

A box az tényleg kicsi box, vagy kennel? Mert egy szobaketrecben a kertben egyedül én is vonyítanék!!!

2010. ápr. 2. 16:18
 22/33 A kérdező kommentje:
rendes box
2010. ápr. 2. 17:08
 23/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerencsétlen kölyök egy boxba van bezárva? :S Az istenért még csak egy gyerek!!!
2010. ápr. 2. 17:15
 24/33 Akiteki ***** válasza:
66%
Csodás! Tényleg jobb lenne a szerencsétlennek, ha visszavinné. Utána elmehet a tescoba és vehet egy plüsskutyát az anyukája.
2010. ápr. 2. 17:51
 25/33 anonim ***** válasza:
70%

Engem inkább az zavar a kérdésben, hogy a kutyus egy azaz 1 napja van nálatok, 7 hetes (tehát pici) ekkora kölyöknek azért nincs még olyan szörnyű hangja, + kertes házban laktok és a szomszédok már most lázadnak?! Mi lesz később amikor a felnőtt kutya fog ugatni?

A kérdeshez:

Szerintem most itt a hosszú hétvége (és talán még a jövő héten is lesz otthon valaki) legyetek minnél többet Vele és még ha épp nem is foglalkoztok a kölyökkel félszemmel figyeljetek rá hagyjátok, hogy felfedezze a környezetét és csak este csukjátok be a boxba (ha már mindenképp szükséges).

Bár nem értem minek kutya ha boxban tartjátok...vagy ez igazából kennel lenne? Ha viszont tényleg box akkor tegyétek pár hétig a bejárati ajtó közelébe, hogy elég legyen kiszólni/ kopogni ha ugat...

2010. ápr. 2. 19:38
 26/33 Akiteki ***** válasza:
70%
Komolyan normálisnak tartod, hogy bezárnak egy kutyát éjszakára a boxba???? És egy kölyköt? Reggelre az egész kutya csupa pisi-kaki lesz, mert nem tudja még annyi ideig visszatartani. Akkor meg majd elverik mert rossz volt.
2010. ápr. 2. 21:50
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

14.52-es vok.

szerintem neked nem is kéne kutya (ha megharagszol ezért, ha nem),mert ha ennyi anyai érzésed sincs a kiskutya iránt, h bevidd magadhoz és ráadásul vele aludj éjjel, h ne féljen, biztonságban érezze magát, akkor mi lesz vele később. :(

sajnálom szegényt nagyon:(

már szánom bánom, h elolvastam a kérdésedet, legalább nem bántott volna lelkileg.

az én kutyusom mikor aludtunk, felkeltett éjjel, és szó nélkül feküdtem le hozzá a földre, emlékszem mennyit nézett a sötétben. másnap már csak fél éjszaka feküdtem ott, de az azt követő hetekben is sűrűn felkeltem hozzá, biztattam pisire és elringattam álomba, mert úgy szerette. aztán ezekről ahogy nőtt, le is szokott, hiába hagynánk h pl. aludjon velünk az ágyon, ő egy idő után lekéredzkedik a helyére. mégsem rontottuk el ezekkel a dolgokkal, csak megalapoztuk a bizalmát, azt a bizalmat amit irántunk táplál azóta is.

minden jót.. a kutyusodnak:S

2010. ápr. 2. 21:56
 28/33 anonim ***** válasza:
27%

Figyeljetek nem egy állatkínzó a kérdező! Ezek szerintem csak annak lehet kutyája aki milliomos vagy munkanélküli (és otthon maradhat)? Nem azért de szerintem sokkal jobb neki egy boxban amikor épp nincs rá idejük minthogy valaki ellopja az udvarból, vagy bántsák, bajba kerüljön a kertben! Képzeljétek a kertben is lehet normálisan kutyát tartani, nem csak az ágyban! Az én kutyáim is kint vannak és igen amikor nem értem rájuk akkor mindenki biztonsága érdekében nem hagytam hogy szabadon kóricáljanak a kertben! Ahhoz képest elég érdekes módon ösztönpróbás, agilityzős, munkaversenynyerő kutyák lettek belőlük! Ki lehet venni hozzá egy-két hetet, de akkor sem kell vele lenni folyton! Ő egy kiskutya, nem hozzá kell mindenkinek alkalmazkodni hanem neki kell a családhoz!

Kedves kérdező legyél vele sokat és ne aggódj abban fogja hagyni, adj neki játékokat. A szomszéd pedig nagyone ltúlozza mert egy ekkora kiskutyának nincs olyan nagy hangja! Vannak ilyen gonosz emberek!

2010. ápr. 2. 22:13
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
sehogy sem értem, minek kellett a kutya, ha boxban van?Így hogyan fogja felderíteni, megszokni a terepet?És még tényleg olyan picike! ott egyedül bezárva, semmi játék, semmi mozgás, hát persze, hogy sír..Hogy nem szakad meg a szíved?Az enyém igen, én nem szeretnék nálad kutya lenni!!!
2010. ápr. 2. 22:45
 30/33 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó annak örülnél ha pl a nagy felfedező kutyád valaki megmérdezné vagy kiemelné mert olyan pici és cuki? Ja persze várat kell emelni a kert köré... Azért gondolkozzunk már! Lehet nem egy gyilkos a kérdező és van neki logikus magyarázata!
2010. ápr. 2. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!