Milyen fajta kutyám legyen?
Figyelt kérdés
Elsőkutyás gazdi vagyok.
Mondanátok nekem ilyen fajtákat, akikre ezek a tulajdonságok igazak:
-Reggeli fél órás séta, este 1 órás séta elég neki
-30-50 cm-es
-Heti 1/2 alkalom szőrápolás
-Gyerekszerető, családi kutya
-Nem ráncos a pofija
Menhelyeken is körül nézek majd.
Addig is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 7. 19:14
1/5 anonim válasza:
ha elmész menhelyre ahogy az előbb már mondtad akkor találsz ilyet mert a legtöbb 30-50 cm közötti kutyusnak elég annyi mozgás amennyit írtál, viszont hogy biztosra menj azt is nézheted hogy mennyire élénk , izgága, mert akkor többet kell vele majd sétálnod mint a kevésbé pattogósabbakkal :) főleg ha egy kb 4 év feletti kutyust választassz :) soksikert :D
2/5 A kérdező kommentje:
2011. nov. 7. 19:50
3/5 anonim válasza:
Ez Border Collie keverék akar lenni?
Egyébként kinézetre a Border hasonlít rá, viszont az első kutyának nem ajánlom. És annak jóval több mozgás kell.
Szerintem a menhelyen biztos találsz magadnak egy szép kutyust:)!
4/5 anonim válasza:
á ... :) ő nem collie :9 sokkal kisebb, inkább pincsi keverék :) de aranyos
5/5 anonim válasza:
A papillon esetleg hasonlít rá. :) Méretre is stimmel meg mozgásigényre is, bár nagyon keveset találni belőle..
De a képen látható kutyus tényleg pincsikeverék..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!