Mi tévö legyen az aki egyszerüen nem talál munkát évek ota?
Én nemtudom,hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen,vagy tényleg ilyen lett a világ.Hosszu ideje nem találok állást,pedig keresek,interjura behivnak,de ennyi.
Vissza sem igazolnak,szeretnék egy viszonylag jo munkahelyet,de már önbizalmam sincs.Takaritani nem fogok,hisz a férjem vezetö beosztásban dolgozik,az ciki lenne nagyon.Még szerencse,hogy ö keres,különben nemtudommi lenne.Szeretnék nagyon önállosodni.Hol kezdjem?
Milyen tudásod van? Milyen képesítésed, mennyi tapasztalat? Mióta nem dolgoztál? Ezek mind olyan kérdések, amik fontosak lennének, hogy jobban megismerjük a helyzetedet.
Ha nem találsz munkát, akkor keress! Ha úgy látod, hogy nincs esélyed elhelyezkedni a jelenlegi tudásoddal, képezd magad tovább! Nem repül az ember szájába a sült galamb!
Tuti?
Nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
A férjem étterem vezető és neki meg van a munkája.
Szeretné,ha önálló lennék és én is nagyon.
Pénzügyi felsőfokút most fogom letenni,de nem sok reményt fűzök ehhez sem.Ez is amolyan ingyenes tanfolyam.A minap behívtak egy állásinterjúra,és képzeljétek bruttó 90 eFt-ot tudott felajánlani.Nagyon nevetséges ez az ország...
Nagyon szeretném,ha valahol megbecsülnének.
"A minap behívtak egy állásinterjúra,és képzeljétek bruttó 90 eFt-ot tudott felajánlani.Nagyon nevetséges ez az ország.."
Ja bocs...
Akkor ülj otthon és élősködj a férjeden, de ne gyere ide panaszkodni, hogy nem találni munkát...
Találni, csak te finnyás vagy.
Annál rosszabb kombó pedig nincs is, mikor valaki válogatós és képzetlen is egyszerre.
Mégis, milyen állásajánlatot vársz, vezérigazgatóit 400 nettóért a két szép szemedért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!