20 éves vagyok érettségivel és szakmával de egyszerűen nem találok munkát. Tényleg ilyen nehéz a mai világban elhelyezkedni? Már egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak.
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 23:13
1/21 anonim válasza:
Tényleg ilyen nehéz. Én 1 év múlva kimegyek külföldre, van ismerős, aki tud segíteni.
2/21 anonim válasza:
Külföld.
Körülöttem mindenki sorba megy ki.
Jövőre én is !! De jo lesz :-)
3/21 anonim válasza:
nehéz nem nehéz, attól függ mi a szakmád és mennyi a gyakorlatod. mi a végzettséged, mihez értesz?
4/21 anonim válasza:
23:41 - Tévedés, attól függ, hogy KIT ISMERSZ.
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
ez egy hülyeség, sokan vannak akik nem találnak melót és rámondják inkább, hogy azért nem mert nincs ismeretsége.
nekem még nem kellett ismeretség, hogy melót találjak. persze lehet mondani, hogy szerencse, de nem hiszem, hogy az lenne.
nyilván valami tömegszakmában nehezebb.
7/21 anonim válasza:
23:58 - valóban, informatikus nőként tényleg tömegszakma...
8/21 anonim válasza:
az informatikus pedig tömegszakma. akárcsak a programozó. ha jó tudásod van, gyakorlatod referenciáid, akkor találnál vele melót.
9/21 anonim válasza:
kiegészítés: ugyan tömegszakma, de nagyon sokan gyenge tudásúak. Így az akinek van tudása, az ki tud törni.
10/21 A kérdező kommentje:
Miért fognám rá?Ismerettség nélkül igenis nehéz és nem a seggemen ülök hogy majd csak lesz valami...
2009. nov. 21. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!