Létezik, hogy a pici kutyánk is epilepsziás?
Figyelt kérdés
Van egy két éves Labradorunk, ő sajnos az!Tudom,milyen.Tisztában vagyok a tünettekkel, rengeteget olvastam utána.Orvos látta!2 napja a pici 4 hónapos labinknál fordult elő, hogy álmából hangos sírással ébredt és az első jobb lábát emelete mint ha fájna neki.2-3 nap alatt 5-6 szor fordult elő, más mint a nagy tünetei.Nem is hasonlít rá!!
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy így el vagyunk átkozva!Pedig jól neveljuk őket,szeretetben oda adással!
Kérlek titeket csak építő jellegű dolgokat írjatok!!Hülyék kíméljenek!!!
2010. márc. 26. 21:37
21/25 anonim válasza:
Ne vettél észre valamilyen ismétlődő helyzetet, lábtartást, amikor sír?Meg azt írtad, csak a jobb mellső láb és hogy elhúzza, ha megtapogatod.Biztosan érte valami sérülés, ami bizonyos pozícióban fájdalmas neki
22/25 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy a Labrador hajlamos erre a betegségre,de még sem tarthatok ez miatt keverék kutyát....Imádom a labikat:D
2010. márc. 26. 22:13
23/25 A kérdező kommentje:
Abban igazad van,hogy mindig az első jobb csak nem értem, hogy mért mindig álmában...utána meg szalad mintha nem történt volna semmi.Azt gondolom ha valami izületi gond lenne akkor nem tudna futkározni!A gyakori ismétlődés miatt gondoltam az epilepsziára.....
2010. márc. 26. 22:16
24/25 anonim válasza:
Hát, csak a doki marad, el kell vinned, ő biztos okosabb mint mi itt együtt.
25/25 A kérdező kommentje:
Persze az lesz, de ezt is MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 26. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!