Shár-pei lány kutyánk 3éves, és epilepsziás rohama volt hét- fön. Orvost hivtunk hozzá. Valakinek van ilyen betegségű ku- tyája? Shár pei tulajd. Aki megosztaná a tapasztalatát? Más tulajdos válaszát is várom. Üdv JKati
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 10:24
1/3 anonim válasza:
nekem spiccem van hehér ,és törpe méret, 5 éves lessz a szépségem és tegnap jöt rá görcs,és az állatormvos adott neki injekciót mondta hogy 4-5ora mulva fog helyrejönni, akkoris jött helyre, de még mais remeg kicsit a lába.... eddig sosem volt epilepsziája a doki szerint ez az,és megint előfog fordulni, gyógyszert nemirt fel, furcsálottam is, aztmondta rögtön hivjam ha megint ilyen lessz.
nagyon megijedtünk benti kutya,és a kertben jöt rá a roham 5 orát dobálta magát én ott bőgtem a férjem meg fogta a nyakát hátra ne csapja nehogy a nyelve hátaforduljon és megfulladjon. veletek mivolt pntosan meddig tartott a doki mit irt fel?
2/3 anonim válasza:
Szia Kati! Hol laksz?Tudok egy jo állatorvost.Az enyémet tünet mentessé tette a gyogymodjával.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nekem irt leveleteket.Ez a kutyusunkkal még tavaly történt ugy ápr.felé,és hál istennek azóta nem volt semmi baj vele!!Akkor kihivtuk az állatorvost és kapott szurit meg gyógyszert is kapott,1 dobozzal beszedte ,de azóta nem kellett semmit,és jól van.Addig nem ment el a doki mig jó nem lett a Donika.Semmi jele nincs, és remélem nem is jön rá többet.Amúgy Szegeden lakunk.Üdv Jeneiné Kati
2010. márc. 13. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!