Van egy két éves Labradorunk, ő sajnos az!Tudom,milyen.Tisztában vagyok a tünettekkel, rengeteget olvastam utána.Orvos látta!2 napja a pici 4 hónapos labinknál fordult elő, hogy álmából hangos sírással ébredt és az első jobb lábát emelete mint ha fájna neki.2-3 nap alatt 5-6 szor fordult elő, más mint a nagy tünetei.Nem is hasonlít rá!!
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy így el vagyunk átkozva!Pedig jól neveljuk őket,szeretetben oda adással!
Kérlek titeket csak építő jellegű dolgokat írjatok!!Hülyék kíméljenek!!!
Lehet, hogy valami sérülés érte, amit nem látsz, reméljük,nincs nagy baj.Az epilepszia tényleg nem jön ilyen korán.(nekem a tacskóm az, ő is két éves kora után kezdett rohamozni)
2010. márc. 26. 21:53
12/25 A kérdező kommentje:
A nagynak ha rohama van:bepisil-kakil,remeg, görcsöl,tántorog,nyáladzik stb....ezek tipikus tünetek,de ezt tudjuk is rég óta....de a pici még hasonlókat sem produkál.....
2010. márc. 26. 21:53
13/25 anonim válasza:
Szed a nagy gyógyszert?
2010. márc. 26. 21:54
14/25 A kérdező kommentje:
Persze!!Az állat orvosunk írt neki!Hál isten csak 2-3 havonta fordul elő és megfigyeltem, hogy mindig front idelyén...Lehet hülyének néztek, de tényleg!!!
2010. márc. 26. 21:55
15/25 anonim válasza:
Nem vagy hülye, a mienk is frontnál szokott, de neki már nem is adjuk a gyógyszert, mert egy év rendszeres szedés után kihagytuk, és így évente 1-2 enyhe rohama van.Bár a mienknek fokális epilepsziája van, nem olyan ijesztő, csak reszket, de nem csinál maga alá és nem görcsöl.Nekünk a Convulex szirup segített.
2010. márc. 26. 22:02
16/25 anonim válasza:
Szerintem megsérült a kicsikéd lába, remélem, a doki megtalálja, mi a baj.
2010. márc. 26. 22:03
17/25 A kérdező kommentje:
Köszi!! Végre egy használható válasz!!!!!!:)
2010. márc. 26. 22:04
18/25 Akiteki válasza:
Kötve hiszem, hogy az epilepszia lábfájásban nyilvánulna meg. Az izületi problémák is előjöhetnek az időjárási frontokkor. Ő meg épp növésben van, ami megterhelő az izületekre. Inkább a lábát vizsgáltatnám meg.
2010. márc. 26. 22:05
19/25 anonim válasza:
Nem lehet hogy begörcsölt neki? Az enyémnek is szokott amikor felébred, igaz ő már 8 éves.
2010. márc. 26. 22:05
20/25 A kérdező kommentje:
Mi is arra gondoltunk, hogy esetleg elfeküdte, begörcsölt vagy esetleg a nagy ráfeküdt neki, de 2 nap alatt 6-szor........:S meg olyan keservesen sír...:(
Az utolsó épp fél órája volt mikor ezt a kérdést írtam és nem tartott tovább 1-2 percnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!