Létezik, hogy a pici kutyánk is epilepsziás?
Van egy két éves Labradorunk, ő sajnos az!Tudom,milyen.Tisztában vagyok a tünettekkel, rengeteget olvastam utána.Orvos látta!2 napja a pici 4 hónapos labinknál fordult elő, hogy álmából hangos sírással ébredt és az első jobb lábát emelete mint ha fájna neki.2-3 nap alatt 5-6 szor fordult elő, más mint a nagy tünetei.Nem is hasonlít rá!!
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy így el vagyunk átkozva!Pedig jól neveljuk őket,szeretetben oda adással!
Kérlek titeket csak építő jellegű dolgokat írjatok!!Hülyék kíméljenek!!!
Jaj Istenkém:(
a doki látta a picit már? vagy fogja? remélem nem epilepsziás:S
Az epilepszia öröklődik és nagyon változatosak lehetnek a tünetei.A nagyobbik kutya kölyke a kicsi?Mert akkor sajnos szinte biztos,bár nem jellemző, hogy ilyen fiatal korban
már jelentkezzen, 2-2ésféléves korban szokott tüneteket produkálni,de hamarabb is jelentkezhet.
Azt már én is tapasztaltam amit írsz,de ez nem ilyen!Ilyenkor már fennt van és úgy sír meg emeli!
Mint mondtam nem a kölyke.......
Megtapogattam neki és elhúzza, nem akarja engedni!
Mindig álmából ébredt és nem tartott 1-2 percnél tovább...
Holnap irány orvos......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!