Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik, hogy a pici kutyánk...

Létezik, hogy a pici kutyánk is epilepsziás?

Figyelt kérdés

Van egy két éves Labradorunk, ő sajnos az!Tudom,milyen.Tisztában vagyok a tünettekkel, rengeteget olvastam utána.Orvos látta!2 napja a pici 4 hónapos labinknál fordult elő, hogy álmából hangos sírással ébredt és az első jobb lábát emelete mint ha fájna neki.2-3 nap alatt 5-6 szor fordult elő, más mint a nagy tünetei.Nem is hasonlít rá!!

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy így el vagyunk átkozva!Pedig jól neveljuk őket,szeretetben oda adással!

Kérlek titeket csak építő jellegű dolgokat írjatok!!Hülyék kíméljenek!!!

2010. márc. 26. 21:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Jaj Istenkém:(

a doki látta a picit már? vagy fogja? remélem nem epilepsziás:S

2010. márc. 26. 21:38
 2/25 anonim ***** válasza:
csak olyankor emeli fel a lábiját?
2010. márc. 26. 21:39
 3/25 anonim ***** válasza:
Az hogy jól neveled és szereted, az epilepsziának nem jelent semmit. Honnan is van az a kiskutya? Onnan ahol az első kutya, esetleg az ő kölyke? Akkor nem csodálkoznék hogy örökölte! Bár az is lehet hogy csak rosszat álmodik.
2010. márc. 26. 21:41
 4/25 A kérdező kommentje:
Csak akkor emeli, máskor nem!
2010. márc. 26. 21:43
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem máshonnan van!Biztosan nem lehet rokona!Meg én még sehol nem halottam,hogy egy nem egész 4 hónapus kutyánal már így kijön.:S
2010. márc. 26. 21:44
 6/25 anonim ***** válasza:
sztem inkább csak rosszat álmodik..,nekünk a kölyökkutyánk anno sirt álmában és a lábacskáival úgy csinált mint mikor fut... Bár,ahogy irták elöttem is az is benne van a pakliban,hogy örökölte,ha a nagynak a kölyke.
2010. márc. 26. 21:46
 7/25 anonim ***** válasza:

Az epilepszia öröklődik és nagyon változatosak lehetnek a tünetei.A nagyobbik kutya kölyke a kicsi?Mert akkor sajnos szinte biztos,bár nem jellemző, hogy ilyen fiatal korban

már jelentkezzen, 2-2ésféléves korban szokott tüneteket produkálni,de hamarabb is jelentkezhet.

2010. márc. 26. 21:47
 8/25 A kérdező kommentje:

Azt már én is tapasztaltam amit írsz,de ez nem ilyen!Ilyenkor már fennt van és úgy sír meg emeli!

Mint mondtam nem a kölyke.......

2010. márc. 26. 21:48
 9/25 anonim ***** válasza:
Akkor más lehet, nem epilepszia.Mozgatásra sem fájlalja vagy kíméli a lábát?
2010. márc. 26. 21:49
 10/25 A kérdező kommentje:

Megtapogattam neki és elhúzza, nem akarja engedni!

Mindig álmából ébredt és nem tartott 1-2 percnél tovább...

Holnap irány orvos......

2010. márc. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!