Miért simogatják meg a kutyámat, ha kérem, hogy ne? Olyan nehéz ezt megérteni?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, hogy nem fogjuk ezen az oldalon ezt megoldani, csak felidegesít, hogy egyesek milyenek, de tuti, hogy ha harapós kutyám lenne, és megharapná őket, utána meg én lennék a hülye. Egy fura férfi, hajléktalan / ittas külsővel odajött hozzánk, én magam is megijedtem. Odanyúlt a kutyámhoz, az meg elugrott tőle, mert megijedt. A hapek adott neki valamit, a kutyám szagolgatta, de nem ette meg. Mondtuk, hogy legyen szíves, ne. Erre megsértődött, hogy "jó, jó, tudom, nem etethetem a kutyát...", valami ilyet dörmögött. Arrébb mentünk, azt hittem, megy a dolgára, de megkerült valamit, és oldalról odaugrott a kutya mellé, és dafke megsimogatta a fejét meg a fülét. A kutyám megint elrántotta magát. Nagytestű kutyám van, elég békés, de akkor sem értem. Ha valami pici kis kutya lenne, még azt mondom, a hozzá nem értők odajönnek, hogy jaj de ari, megsimogatom. De egy nagyobb kutyával (még ha nem is egy agresszív kutya) mért kell azt játszani, hogy odaugrom, és direkt megsimogatom, mikor a kutya világosan kimutatta, hogy nem akarja?2015. szept. 3. 21:40
21/26 anonim válasza:
Jaaj nekem is annyira elegem van az ilyen emberekből. Múltkor sétáltam vele egy lakóövezetkben és az egyik épületből kilépett hirtelen egy kisfiú, hogy odarohanjon sikítva akutyámhoz. Rászóltam, hogy ezt nem szabad, mert megharaphatja a kutya. Erre az apuka erőteljesen rámordibál, hogy talán akkor szájkosár kéne rá. (holott nem agresszív, csak a hirtelen mozdulatoktól kutya révén félelemből haraphat ugye). De visszaszóltam az apukának, hogy talán inkább a gyerekét kéne megnevelni. :D a másik dolog amit nem szeretek, ha valaki ételt ad neki, pláne a megkérdezésem nélkül, ha pont nem figyelek! és ha mondjuk ételallergiás? akkor ő fizetheti ki az állatorvost vagy az ő lelkén szárad ha ne adj isten baja lesz.. nem értem sok embernél mi ez a maradi felfogás :(
22/26 A kérdező kommentje:
Így van. Köszönöm a válaszod.
2015. szept. 9. 21:20
23/26 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem értem, hogy miért van 0%-om, igazából nem is érdekel. Nyilván, aki lepontozott, az tipikus kanapészájharcos :) Majd érdekelni fog, ha valaki utánam csinálja a dolgokat :P
24/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem én pontozgatok. Ne törődj vele.
2015. szept. 10. 18:50
25/26 anonim válasza:
Remélem nem miattam... ^^"
14-es vagyok, egy korábbi válaszolóhoz írtam a kommentet, akit töröltek.
26/26 A kérdező kommentje:
:)
2015. szept. 11. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!