Nálatok az egyéb családtagok, akik nem a kutya gazdái, simogatják őt vagy csinálnak vele valamit? Szerintetek a kutya igényli ezt?
Nem simogatják, de nem is közömbösek.
Mamám igazából mióta volt egy nagyon közelálló kutyusa aki öregségben meghalt azóta nem igazán akar kötődni állathoz, de még ő is odaszól nekik, hogy "na mivan blökik" meg ilyesmi, de nem simogatja meg őket ,ugyanígy van a többi nem kutyás családtagom.
A kutyáknak igazából 1 igazi gazdája van akit teljes mértékben elfogadnak, a többivel jó pofiznak, ha az "igazi" gazda foglalkozik velük az is bőven elég nekik.
Amikor hozzánk került a kutyusom, még a tesóim is itthon laktak, öten voltunk. Én mindig szerettem a kisállatokat, korábban már volt mindenféle állatkám. Édesapám is szereti az állatokat, de neki soha nem volt állatkája, gyerekkorában sem. A 2 fiútesóm semleges, anyukám inkább nem, mint igen :)
Aztán egyszer megláttam egy hirdetést, és bejelentettem a családomnak, hogy kutyánk lesz :D A mai napig nem tudom, hogy egyeztek bele, pláne anyukám.
Mindenesetre 8 éve él velünk, imádja mindenki, anyukám is sokat foglalkozik vele, és azt látom, hogy sokkal "érzékenyebb" lett a kutyákkal szemben, ha valami gyanús a kutyámon, azonnal hív, hogy ugye nem beteg? :) És amíg nem volt ilyen szoros a kapcsolat, mindig azt láttam, hogy a kutyám küzd érte. Kereste anyukám társaságát, ment és bújt hozzá. Nem lehetett neki ellenállni.
Amíg én dolgozok, a szüleimmel van itthon, esznek, pihennek, sétálnak vele, szóval kölcsönös a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!