Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sosem fogják az ilyenek...

Sosem fogják az ilyenek megérteni, hogy mennyit ártanak a tudatlanságukkal? (leginkább a kommentek a lényegesek)

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 27. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom némelyik milyen ostoba....
2014. márc. 27. 22:50
 2/15 A kérdező kommentje:
igen :\ próbáltam rávilágítani a lényegre, de ennyi erővel a falnak is beszélhettem volna...
2014. márc. 27. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. És a legjobb, hogy ők vannak többen, egymást támogatják, ha te kiállsz a szaporítás ellen, te vagy a sznob, akinek a kutya a papírnál kezdődik. Én is megkaptam, pedig egy keverékem, és egy rossz helyről elhozott szaporított huskynak készült keverékem van, és nem tervezek a közeljövőben sem törzskönyves kutyát. Csak járok menhelyre, látom a valóságot, de ezeknek az istenverte egybites agyúaknak magyarázhat az ember...
2014. márc. 27. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, annyira beírnék de csak elkezdődne a szélmalomharc amihez nincs erőm idegileg azok után, hogy ma összevesztem egy csajjal a futtatóban akinek a dp-s, 8 hónapos pitje vemhes lett, mert ugye kellenek a kölykök a rokonoknak, meg hozza már vissza a pénzt amit belefektettek. Az ilyeneket nem lehet meggyőzni, felesleges is lenne bármit írni, pedig tudnék litániát, de minek...
2014. márc. 27. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én amit tudtam megtettem ilyen ügyben. A körülöttem élőket tájékoztattam már a nemszaporító szaporítókról és a tk-es normális tenyésztők közti különségről, az ivartalanítás előnyeiről, és azoknak akik kifejezetten xy-on kutyát akartak azoknak a fajtamentést. Akiknek meg csak kutya kellett és egy alapos elbeszélgetés után meggyőződtem róla hogy vannak elléggé normálisak a kutya tartáshoz ajánlottam a helyi menhelyet.

a hülyékkel meg nem foglalkozom, mert nem érdemes

2014. márc. 27. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyet már olvasni sem bírom, mert felforr tőle az agyvizem. Egyszer mentem bele ilyen facebook-os vitába, amikor 6 hetes kölyköket akartak ajándékozni és halkan megjegyezem, hogy maradhatnának még két hétig, ha már a törvény előírja, de hiba volt, az ostobák többen vannak sajnos. Semmi értelme vitatkozni velük, mert azt hiszik, amelyik véleményt többen osztják, az csakis jó lehet.
2014. márc. 27. 23:40
 7/15 anonim ***** válasza:
10%
Ki ártott kinek?
2014. márc. 28. 00:03
 8/15 Imola Ágnes ***** válasza:
83%
Sajnos ez a valóság. És ha a kutya a rossz körülmények, nem megfelelő gazda, és neveletlenség miatt megharap valamit, akkor megint jön a felháborodás, hogy ezek a veszélyes vadállatok, és valamiért soha nem a szaporítót támadják, hanem a menhelyeket, állatvédő szervezeteket, akik küzdeni próbálnak ellene.
2014. márc. 28. 08:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Na jó, én feladtam. Megyek beveszek egy doboz xanaxot. :D
2014. márc. 28. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért lettem lepontozva, hiszen csak kérdeztem :D Már az érdeklődést is lepontozzák? Ezt a kérdést is lepontozzátok majd?
2014. márc. 28. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!