Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen dolgok lényegesek egy pasi külleménahhoz hogy akarjatok tőle komolyat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Legyen ápolt, törődjön magával (eddzen, legyen egy kis izma, haja, bőre rendben legyen), legyen benne valami dögös.
2012. jún. 30. 00:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Most kapni fogsz egy csomó választ, de ez valamennyire egyénenként változó. Ami nekem fontos: jólápoltság, jó alak, szép bőr, vonzó arc (helyes!), inkább magas, vékony, enyhén sportos.
2012. jún. 30. 00:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Dús, sima haj, nem túl rövid. Szemszín, hajszín mindegy (lehet szőke, barna, fekete, inkább a formákra vagyok "érzékeny") :)
2012. jún. 30. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Ami alap: igényesség, alapvetően normális külső, szóval valami emberi frizu, öltözet (nem kell semmi ultradivat, csak normális legyen, ne ilyen kockaficsúr), és viszonylag sportosabb testalkat, de legalábbis mackósabb, nagyobb darab, semmiképp se nyüzüge v. kövér.

Ami erős plusz: szépen kidolgozott sportos test, sötét haj-kék szem kombo, fülbevaló(kis karika v. ezüstpötty nekem bejön), sármos tekintet, 185+ cm-es magasság.

De ha komolyat akarok ha nem, mindig ez a séma.

21L

2012. jún. 30. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Igényes ápolt megjelenés, ne legyen divatb.zi, sármos arc, szép szemek, ne legyen dagi, izomzat előny de csak mértékkel 19/l
2012. jún. 30. 01:32
 6/7 anonim ***** válasza:
izmos, igényes, stbstb de nekem a leglényegesebb hogy legyen tetoválása :) nem tudom miért, de az az ami leginkább meg tud fogni :D
2012. jún. 30. 01:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy átlagos legyen a külseje. Ha annyira csúnya, hogy szégyellnék vele kimenni az utcára, az szóba se jöhet. De a túl jóképűeket is elhesegetem, mert nem tudnék benne bízni. Legyen átlagos vagy sportos alkatú, de ne pálcika és ne dagi. Legyen ápolt, öltözködjön jól. És sokat mosolyogjon. A szőkésbarna+zöld valamint fekete+barna haj-szem kombó nagyon bejön. Röviden ennyi.

20L

2012. jún. 30. 10:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!