Hol tudnám elcserélni a yorki kanomat?
Sajnos én is ebben a cipőben járok.Vettem két felnőtt yorkit egy szaporítótól.A szarból húgyból vettem meg őket.Csak egyet akartam,de nem volt szívem ott hagyni a másikat.
A kutyusok akkor kaptak oltást mikor megszülettek,3-4 éve.A foguk nem látszott a fogkőtől.Ezeket tudtam is orvosolni.A fogak már hófehérek.Lilike 2 kilóról már 3 kilóra hízott.
Lilike már aránylag szobatiszta.De sajnos Liza a mai napig bepisil.Hiába engedem ki egy nap 100-szor,már pisil is be.Ha valahova mennem kell,akkor 3 óra alatt képes az egész lakást tengerré változtatni.
Elvittem dokihoz,ultrahangra és vérvételre,de nem találtak semmit.Vettem neki DAP nyugtató sprayt,de semmi változás
Tudom ,hogy lelki betegek voltak a rossz tartás miatt,de teljesen elkeseredtem,hogy nem lesz szoba tiszta.De soha nem válnék meg tőle.Nem tudnám a kis lelkét összetörni
Így taktikáztam.Ha a lakásban van,bugyit húzok rá,kis vattával kibélelve.És hetek óta nem kellett pisit takarítanom.Bár a bugyiba bele pisilget,de nem sokat.Azt meg kimosom.
Most jön a tavasz.Egész nap kint lesz.És a spejzt csináljuk meg nekik.Az lesz a házikójuk.Arra egy kutya ajtót teszünk,amin szabadon tud majd kimenni az udvarra.Így ha hívja a természet,akkor ki tud bármikor menni az udvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!