Hol tudnám elcserélni a yorki kanomat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:26
11/41 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszolónak köszönöm az infót.
Nem minden áron akarom elpasszolni.
Szeretném ha maradna,mert imádom.Meg a másik blökit is.
Csak azért a gyerek egészsége fontosabb.
2010. márc. 11. 13:23
12/41 anonim válasza:
Az a probléma nálatok, hogy a kutya falkavezérnek képzeli magát és ezért jelöl/ürít a lakásban. Olvasd el Jan Fennel: Hallgassunk a kutyánkra című könyvét és töltsd le és nézd meg ezt a videót( ***** ), mert szerintem nagyon hasonlít a te esetedre. Ha valami nem megy a kutyussal nem kell egyből a legkönnyebb megoldás felé fordulni, mert biztos, hogy nem az ő hibája, nem kell őt büntetni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/41 anonim válasza:
Az előttem válaszolónak van igaza, kutyanevelés ezerrel!!! Ez viszont azt jelenti, hogy elkezdesz foglalkozni a kutyával. Időt szánsz rá minden nap és a viszonyotokat teljesen átalakítod, kutyaként kezeled a továbbiakban. Ha erre nincs időd, akkor inkább keress neki egy jó gazdit. Az, hogy nem szobatiszta, egyedül a te hibád sajnos. Az ismerősödet pedig világosítsd fel, hogy yorki egy társasági kutya, ami azt jelenti, hogy az ember közelében kell élnie, erre tenyésztették ki. Magyarul nem kerti kutya. Tehát panelban tök jól érzi magát a gazdija mellett. Mondjuk ehhez meg kell nevelni, ahogy az elején írtam...
14/41 anonim válasza:
Ha kertes házban vagytok, mikor kicsit melegebb lesz kint hagyod a kutyát egész napra akár éjszakára is. Egy idő után kiszokik majd vécére, a lakást jól kitisztítod hogy ne érezze a szagot, és azáltal hogy kiteszed a kutyát, ki közösítve érzi majd magát a falkából, szigorúbb leszel vele, nem rajongod körbe, hagyod hogy ő rajongjon körbe téged, ha bent is van mindig a gyerekekkel meg a családdal foglalkozz először, jót fog tenni a kutyának is hidd el. letisztázzátok a falkavezér szerepet, és a kutya jutalomnak érezze ha beengeded, mondjuk észreveszed hogy kint pisil vagy kakil engedd be egy kicsit. Én nem cserélném el, és mindig van megoldás, egy kutyát lehet nevelni.
15/41 anonim válasza:
Könnyű elmenekülni a probléma elől! Belegondoltál, hogy azért akarsz megválni a kutyádtól, mert nem voltál képes megnevelni? És a következő kutyát meg tudod majd tanítani a szobatisztaságra? Kétlem. Ha ezt nem sikerült, akkor a másikat sem tudod majd! Neked nem való kutya! Más mindent megtesz, keresgél az interneten, könyveket olvas, hogy milyen módok vannak egy kutya nevelésére, te meg kudarcot vallottál és máris cserélnéd a kutyát!
16/41 anonim válasza:
Ha a gyereked lesz problémás,tőle hogy szabadulsz meg?Elcseréled egy másikra?
Itt kérhetsz tanácsot a kutyád nevelésével kapcsolatban:
17/41 anonim válasza:
De mire cserélnéd el?Pusztán kiváncsi vagyok...,egy kenyérpiritóra pl.?!
18/41 anonim válasza:
Én szívesen elcserélem a kenyérpirítóm a kutyádra!:/ Nálam nem lenne gond a nevelésével! Eddig sok kutyát neveltem már helyes viselkedésre! De más kutyát nem adok, nálad nem lenne jó helye!
19/41 A kérdező kommentje:
Érdekes a többi kutyámat sikerült meg nevelnem.
Na mindegy.Nem pazarlom rátok az időmet.
Azoknak köszönöm akik normális infót adtak nekem.Adok magunknak még 1 esélyt.Remélem menni fog.
2010. márc. 11. 21:38
20/41 anonim válasza:
Üdv!
Ha irsz nekem privátot,megbeszélhetnénk.
Engem érdekelne a kutyusod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!