Hol tudnám elcserélni a yorki kanomat?
nem kell rögtön nekiesni! valami háttérinfót tudnál adni?
miért akarod elcserélni, mire stb.
Ez egy hosszú történet lenne.....
De tömören.
Annó találták az ismerőseink ők nekünk ajándékozták,mert panelba kellett menniük.Már lassan egy éve nálunk van.(kertes házban lakunk)1,5-2 óránként ki van engedve vagy viszem sétálni.De se az utcán se az udvaron nem hajlandó elvégezni a dolgát.Helyette itt bent a házban csinálja.
Ez a fajta volt minden álmom,már gyerek korom óta,de nagy csalódás ért.Az istenért nem tudom szobatisztává tenni.És már bele fáradtam,nincs több erőm ezzel foglalkozni.Neki akarok jót,hogy egy szerető családhoz adom.Mert én szegénykémmel már idegességembe üvöltök(egyszer nem emeltem rá kezet,mielőtt vki kitalálná) amikor a fiam jön ki mászni és már csak azt veszem észre,hogy a szarban vagy a pisában tapicskol.
Nagyjából ezért szeretném elcserélni.Hátha valakinek több idege van hozzá.
Félre értés ne essék,IMÁDOM A KUTYÁKAT.Rajta kívül van még egy.Tényleg,teljesen el vannak kényeztetve,minden jót megkapnak,bent alszanak a szobában.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!