HELP! 2 éves amstaff kanomat, állandóan támadja a kan keverékem. Mit csináljak a mitugrásszal?
Szerintem az ivartalanítás lehet, hogy megérne egy próbát.
Az oké, hogy megpróbálod leszidni, meg kizárni, csak szerintem az a baj ezzel, hogy ha nem vagy otthon, nem lesz aki leállítsa, max az amstaff...annak meg nem lenne jó vége.
Meg vidd többet más kutyák közé, kizárólag felügyelettel, figyeld, hogy viselkedik. Az se baj, ha pár kutya nem tolerálja az ő viselkedését, és esetleg kicsit rendre utasítja. Legalább megtanulja mit szabad másik kutyával szemben és mit nem...
Lehet, hogy neki ezt kölyökkorában nem volt alkalma megtanulnia. Már belerögzült ez a viselkedés, és így nehezebb. De sok türelemmel lehet, hogy sikerül megváltoztatni, csak mindig jelezni kell neki, hogy az rossz.
De első körben ivartalanítás! (Nekem fura is, hogy a menhely ezt nem teszi kötelezővé...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!