Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megőrűlök tőle mit csináljak?

Megőrűlök tőle mit csináljak?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy 5hónapos vizslája. Már udvari kutya lett végre de csak a baj van vele így is. Szabadon volt de társasban lakunk és legyalázta az egész udvart,mindent tönkretett. Mindig nekem szóltak a szomszédok nem a páromnak. Végre megkötötte hátul. Órákat szabadon szokott lenni,ha szabadnapos akár fél napot is. De reggel 6-tól(akkor megy a szomszéd) egyfolytában ugat megállás nélkül. Nem lehet aludni tőle.(ma 3 órát aludtam)Párom tud! Csak veszekszünk miatta én meg egyre jobban megutálom a kutyát. Mit tennétek?
2010. márc. 8. 09:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nem lehet egy kutyát két évig betenni a szekrénybe, aztán "ha arra kerül a sor" elővenni 20 percre, megmutatni a kisgyereknek, hogy jé, de aranyos, aztán visszapakolni, mert nem érünk rá vele foglalkozni.

Mondjuk nem tudom, hány hónapos terhes vagy, de ha az a kutya 5 hónapos, vélhetően akkor is tudtátok már, hogy akarsz gyereket, én ezt tartom felelőtlenségnek, hogy ezt nem beszéltétek végig a pároddal. Tényleg ajándékozzátok el, az lesz a legjobb neki (bár azt hiszem, te pont erre a válaszra vártál, hogy megmutasd majd a párodnak, hogy lám, mindenki azt mondja, hogy ajándékozzuk el.) - Csak tudod, nem a kutya neveletlensége miatt kell elajándékozni, hanem miattad. Ez azért nagyon nagy különbség.

2010. márc. 9. 08:47
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal vagy elfoglalva?

Hogy nyugodtan várd a közös gyereketeket a pároddal?

Magad megírtad a választ erre az egész vitafórumra:a kutyát kifelejtetted vagy szándéosan nem írtad,hogy a közös kutyánkkal együtt vároma babát?!

Tudod mifelénk a kutya családtag.Ugyan úgy ő is tudja és érzi,bármi történik a gazdival,így a terhességet is.

Jaj annyit nem érdemelsz kedves kérdező,hogy vitázzak itt veled.

Nagyon szépen kérlek,vegyétek fel a kapcsolatot a vizsla fajtamentőkkel aztán a többi teendőt ők elmondják.

Te egy nagyon önző,magadnak való valaki vagy nő létedre.

És még le is írod:magammal vagyok elfoglalva.

Szegény párod,szegény gyereketek...ha megszületik akkor is magaddal leszel elfoglalva????ha ha pedíg jó sokáig nem igazán lesz időd magadra.

És gondolom első gyerek.Most még "csak" egy kutyától akarsz megszabadulni,de mi lesz késöbb?A gyerekedet is eldobod,hogy magaddal foglalkozhass?

Az ilyen nem való sem gazdának,sem édesanyának!

Egy kutya iránt nem éreztél felelősséget majd a gyereked iránt fogsz?

Aztán az ilyenekhez járkál ki folyton a gyámügy meg a gyermekvédelmis.

No comment.

lehet lepontozni,nem érdekel,mert nagyon felhúztam magam.

Érdekes,nekem megy a család és kutyatartás együtt?Jééé?

Már írtam,két kisgyermekem van,most vagyok és is kismama a harmadikkal!és van egy családtag kutyánk.

És nem rokkantam bele,tudok magammal is foglalkozni,van időm mindenre csak okosan kell beosztani.

Te meg egy tehetetlen,önző,magának való nő vagy kedves kérdező.

2010. márc. 9. 08:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
A kutya nevelése és a kutya iskola javaslasla abszolút hasznos válasz, nincs köze a te véleményezésedhez! Egy nő életében a babavárás a szép, nem pedig a TERHESSÉG, ahogy korábban fogalmaztál.. Na ez vélemény volt.
2010. márc. 9. 10:30
 34/34 Neka ***** válasza:

08:47-es egyenesen leírta a lényeget!!!!!

És pont ezért nem vagy méltó arra sem,hogy megadják a tiszteletet neked,mert felháborító az önzőséged!

Megérdemelnéd,hogy azt kapd a sorstól,az élettől,amit a kutyussal teszel!

2010. márc. 9. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!