Megőrűlök tőle mit csináljak?
Hívd fel a fajtamentést, vagy írj nekik és keresnek annak a szerencsétlen kutyának egy SOKKAL jobb helyet!
"Csináljon vele valamit??"
Majd a gyereketekkel is ezt fogjátok csinálni,ha hisztizik? Kirakjátok?
Az ilyen szemét embereket útálom a legjobban,akik ezt csinálják az állatokkal,pedig többet ér az a kutyus,mint te,az biztos.
Dehát minek is írjunk ilyen idióta embereknek arról,hogy mi lenne a helyes vagy,hogy mit kéne tennie. Egy NORMÁLIS gondolkodású ember nem tesz fel ilyen kérdéseket,hanem ha kutyája van,akkor felelősségteljesen utánanéz mindennek......(és nem azzal mentegetőzik,hogy a párom kutyája)
Ez a legfontosabb,hogy veszekedtek a kutya miatt? Nemhogy utánajárnál a kutyanevelésnek.
Az ilyen emberekben nem sok jó érzés van az tuti, csak magaddal vagy elfoglalva,holott a kutyus a boldogtalan és neki okoztok szenvedést.
14:49nek
Megoldást egy problémára nem véleményezést! A kérdés az volt mit tennétek. Nem az hogy mi a véleményetek rólam. Ha nem tud valaki segíteni (a kérdésre érdemleges választ adni)ne írjon. Én is így szoktam tenni.
19:06-nak
Én az olyan embereket nem szeretem aki ismeretleneknek még a tisztelet sem tudják megadni,legalább annyira hogy kulturáltan válaszoljon egy "kérdésre". Igen magammal vagyok elfoglalva.Bocs érte,hogy egy nő életében a legszebb dolog az áldott állapotban a gyerekünket várnám nyugodtan és békességben a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!