Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megőrűlök tőle mit csináljak?

Megőrűlök tőle mit csináljak?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy 5hónapos vizslája. Már udvari kutya lett végre de csak a baj van vele így is. Szabadon volt de társasban lakunk és legyalázta az egész udvart,mindent tönkretett. Mindig nekem szóltak a szomszédok nem a páromnak. Végre megkötötte hátul. Órákat szabadon szokott lenni,ha szabadnapos akár fél napot is. De reggel 6-tól(akkor megy a szomszéd) egyfolytában ugat megállás nélkül. Nem lehet aludni tőle.(ma 3 órát aludtam)Párom tud! Csak veszekszünk miatta én meg egyre jobban megutálom a kutyát. Mit tennétek?
2010. márc. 8. 09:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
Abszolút hasznos válaszokat kaptál. Vagy mire számítottál? "Szörnyű az a kutya. Dobd ki, vigyétek menhelyre? Jaj szegény te, hogy nem tudsz tőle aludni?" Szerintem szimplan egy hisztérika lettél a terhesség miatt.
2010. márc. 8. 14:49
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hívd fel a fajtamentést, vagy írj nekik és keresnek annak a szerencsétlen kutyának egy SOKKAL jobb helyet!

2010. márc. 8. 16:25
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
egy 5 hónapos kutya nagyon eleven, főleg egy vadászkutya! megkötve tartani állatkínzás! mozgatni kell, foglalkozni, vele, tanítani, vadászni vinni, játszani, kutyaiskolába járni vele! gondold át, hogy ilyeneket megadtok-e neki? ha nem vagytok rá képesek, akkor keresetek neki egy jobb helyet, mert nálatok így boldogtalan lesz (már most boldogtalan a sok ugatásból ítélve)
2010. márc. 8. 16:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
ajándékozzátok el mielőbb, mert jobb életet érdemel egy ilyen csodálatos állat! egyébként egy kutyát 15 évre kell betervezni az ember életébe, lehet, hogy a párod ezt nem tudja... Jesszusom, milyen felelőtlen gazdák vannak! Mindenesetre keressetek neki egy jó gazdit és soha többet ne vállaljatok be kutyát!
2010. márc. 8. 16:55
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Menhelyek is tudnak segíteni, főleg egy fiatal fajtiszta kutyának hamar találnak JOBB gazdát, otthon vagy, keress el párat az interneten! Csak ne bántsátok, szegény nem tehet róla, hogy rossz gazdához került! Még új életet kezdhetne!
2010. márc. 8. 16:57
 26/34 Neka ***** válasza:
84%

"Csináljon vele valamit??"

Majd a gyereketekkel is ezt fogjátok csinálni,ha hisztizik? Kirakjátok?

Az ilyen szemét embereket útálom a legjobban,akik ezt csinálják az állatokkal,pedig többet ér az a kutyus,mint te,az biztos.

Dehát minek is írjunk ilyen idióta embereknek arról,hogy mi lenne a helyes vagy,hogy mit kéne tennie. Egy NORMÁLIS gondolkodású ember nem tesz fel ilyen kérdéseket,hanem ha kutyája van,akkor felelősségteljesen utánanéz mindennek......(és nem azzal mentegetőzik,hogy a párom kutyája)

Ez a legfontosabb,hogy veszekedtek a kutya miatt? Nemhogy utánajárnál a kutyanevelésnek.

Az ilyen emberekben nem sok jó érzés van az tuti, csak magaddal vagy elfoglalva,holott a kutyus a boldogtalan és neki okoztok szenvedést.

2010. márc. 8. 19:06
 27/34 A kérdező kommentje:
Kedves 13:19 köszönöm mert eddig a legértelmesebb választ te tudtad írni. Én is örültem hogy milyen jó lesz mert majd a gyerekkel milyen jókat fognak játszani.Én is állatok mellett nőttem fel és nagyon jó volt. Amúgy imádja a gyerekeket. És mehetnénk csavarogni. De én egy darabig nem tudok vele így foglalkozni.Meg nem tudom mire oda kerülne a sor nem lesz-e túl neveletlen és nem merem majd a gyereket odaengedni. Nem is mert bántaná csak fellöki ráugrál és ő már most is elég nagy nővésű.
2010. márc. 8. 21:39
 28/34 A kérdező kommentje:

14:49nek

Megoldást egy problémára nem véleményezést! A kérdés az volt mit tennétek. Nem az hogy mi a véleményetek rólam. Ha nem tud valaki segíteni (a kérdésre érdemleges választ adni)ne írjon. Én is így szoktam tenni.

2010. márc. 8. 21:46
 29/34 A kérdező kommentje:

19:06-nak

Én az olyan embereket nem szeretem aki ismeretleneknek még a tisztelet sem tudják megadni,legalább annyira hogy kulturáltan válaszoljon egy "kérdésre". Igen magammal vagyok elfoglalva.Bocs érte,hogy egy nő életében a legszebb dolog az áldott állapotban a gyerekünket várnám nyugodtan és békességben a párommal.

2010. márc. 8. 22:01
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Mire odakerül a sor hogy odaengedd a gyereket, nem lesz-e túl neveletlen????? DE, az lesz, ha a vizslát kölyökként a telek sarkában láncra verve tartjátok. Sőt, még idegbeteg is lesz. EZ BIZTOS! Nem kell hozzá nagyon okosnak lenni, hogy ha felteszed magadnak ezt a kérdést, meg is tudd válaszolni. Ha nem foglalkoztok vele, nem nevelitek, nyilván neveletlen lesz......NAHÁT! Ki hitte volna! www.vizslasos.hu , ez a megoldás számotokra!
2010. márc. 9. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!