Mégis mi a jó fene ez?! Ez lenne a "tükör-módszer"?
Most akadtam rá erre a videóra: https://www.youtube.com/watch?v=WhE9x4xR0VQ
Csak szerintem felháborító? Mit akarnak ezzel elérni a kutyánál? Mert a videóban támadást magyaráznak, de semmi támadásra utaló jelet nem láttam a kutya részéről, egyszer csak ráront egy csapat idegen üvöltve, még a gazdája mellől is elüldözik... na meg azok a megjegyzések, hogy "nyugodtan oda lehet durrantani neki a kannával", meg "pánikot kell kelteni a kutyában"... ez lenne az a "tükör-módszer", amit annyira istenítenek...?
Amúgy a kékpólós kannás a legnagyobb az egészben, esküszöm, iszonyat jót röhögtem rajta. Olyan koordinálatlan mozgása van a szerencsétlennek, mint kb. Mr. Beannek. Nagyon elő akarja adni, hogy mennyire marha határozott az ordibálásával, de úgy kapaszkodik abba a kannába, mintha az élete múlna rajta:D
Tudom, most jön a szöveg, hogy én hogy viselkednék hasonló helyzetben. Nem generálnék hasonló helyzetet, mert ilyen tempóban, ordibálás közben fel sem tudod mérni a kutya testbeszédét, tehát eleve egy kiszolgáltatottabb helyzetből indulsz. Szépen, lassan, türelmesen kivitelezném ki.
Akiknek kellett azok lementették;)
Holnap gondolom folyt. köv.
Azért jó lenne ha a sok szájtépés helyett valaki megkeresné a pit gazdáját és megkérdezné, hogy neki mi a véleménye.
Jobb lett a kutyája vagy utána ugyan úgy agresszív volt emberre-állatra?
(mert, hogy biztos nem egy békésen legelésző goldennel demonstráltak)
Ő az egyetlen akinek joga van véleményt formálni az ügyben.
A többi csak szájtépés, aminek az az oka, hogy a sok "régi" kiképző kiszámolja mennyi pénz folyik be egy-egy tükörsuliba egy évben, a szívéhez kap, és mivel pozitívat nem tud felmutatni, jön a negatív kampány.
Kíváncsi vagyok kinek a tökére léptek rá, hogy egy 5 évvel ezelőtti videót most töltöttek fel a youtube-ra.
És én sem szimpatizálok a videón látottakkal, szerintem sokszor volt veszélyes a helyzet, pl a sarokba szorításkor, de mielőtt ítéletet mondanék, én szeretném meghallgatni a gazda véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!