A leírtak alapján legalább annak örülök, hogy a kutya csak jobb helyre kerülhet.
2015. márc. 11. 12:07
22/48 SzMHZs válasza:
Hát így tényleg nincs min csodálkozni...
Sajnálom szegény kutyát, meg a gyerekeket is. Ez a tipikus "ha megkapják, amit akarnak, akkor bekussolnak végre" hozzáállás.
2015. márc. 11. 12:08
23/48 anonim válasza:
Ez az, így majd ember lesz a gyerekekből! Idióták.
Mikor kötik már IQ teszthez a gyerekcsinálást?! Ha diktátor leszek, tuti bevezetem.
2015. márc. 11. 12:14
24/48 anonim válasza:
Szerintem legkorabban 12 evesen elvarhato egy gyerektol, hogy egyedul ellasson egy kutyat, de ebben a korban is kb 100-bol 1 alkalmas ra. A 6 es 10 eves gyerekektol ilyet elvarni nem vall valami jo szulore.
2015. márc. 11. 12:35
25/48 anonim válasza:
Ezek felelőtlen szülők.A kutya gondozãsát tanítani kell,egy gyerek,tapasztalatok hiján és az életkorából adódóan is,nem képes felmérni,mivel jár a kutya tartása.Ezėrt csak akkor szabad kutyát vállalni,ha a szülő is hajlandó részt venni benne.Pl.nálunk a gyerek vitte kutyasuliba,de én szállítottam oda.Vagy naponta elvittem sétálni,a csemete meg csak hétvégente stb.Ha a gyerek nagyon akarja,de a szülő nem,érdemes kompromisszumként kijárni sétáltatni egy menhelyre,hogy a gyerek is valós élményt gyűjtsön arrõl,mivel jár egy kutya.A gyerekekre tenni egy olyan felelősséget,ami túl nagy nekik,aztán megfizettetni velük a kudarc árát,ostobaság.
2015. márc. 11. 13:02
26/48 anonim válasza:
Szerintem meg megérdemlik. Tanulják meg, hogy a tetteiknek következménye van. Azért vannak annál durvább dolgok az életben, mint hogy elvesznek tőlük egy kutyát. Nem fog ettől derékba törni a kis életük.
Én 10 éves koromban kaptam az első kutyám, pontosan így, a pénzen kívül semmiben sem segítettek, és lám mégis meg tudtam oldani. Régen a gyerekek ilyen korban már sokkal nagyobb dolgokat meg tudtak csinálni. Azért egy séta nem a világ vége. Nagyobb testvéreim ilyen korban már kecskékkel meg tehenekkel foglalkoztak egyedül. Én kisiskolás koromban már egyedül etettem 60 nyulat ha apukám nem volt otthon és még élveztem is. Ehhez képest egy darab kutya semmi.
2015. márc. 11. 15:16
27/48 anonim válasza:
Utolso, te ebben nottel fel. Oriasi kulonbseg. A gyerekek tobbsegetol elvarni ezt eleg nevetseges. En konkretan egyetlen 10 evest sem ismerek, aki el tudna latni egyedul egy kutyat.
2015. márc. 11. 15:36
28/48 anonim válasza:
Az lehet, de a kérdező leírásásban még csak utalás sem szerepel arra, hogy legalább megpróbálták. Ha mást nem is, legalább pánikba esne a fenyegetésre a gyerek és próbálkozna ahogy tudna, erre bármelyik képes lehet. Itt még erre sinncs utalás.
2015. márc. 11. 15:38
29/48 anonim válasza:
Oke, akkor az en gyerekeim 10 evesen a haztartast fogjak vezetni egyedul, mert az xyz afrikai torzsnel ilyenkor mar azt csinaljak.
2015. márc. 11. 15:46
30/48 anonim válasza:
Más országokban meg 7-8 éves gyerekek katonaként embert ölnek. Marha sok értelme van összehasonlítgatni, hogy ez a gyerek ennyi idősen már ezt és azt csinált. Ez megint az emberi butaság és előre nem gondolkodás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!