Mutatnatok nekem videofelvetelt, ahogy egy Bullterrier, Staffordshire Bull Terrier, Amstaff vagy Pitbull szepen setal porazon?
Videót nem tudok linkelni, de van a környéken egy sovány, bottal járó öregúr és egy kamasz amstaffja van. A bácsi totyog, a kutya meg szépen sétál mellette. Néha a kisunokája hozza a kutyust a futtatóra, amivel nem értek ugyan egyet, de annak a kutyának piknikezni lehetne a hátáról, olyan nyugodt :)
Találkoztam már hámban sétáltatott pitbull(szerű) és bullterrier kutyusokkal is, gyönyörűen mentek a gazdi mellett.
Koszi. Viszont minden esetben, amiket kuldtetek, ingerszegeny kornyezetben ugyesen megy a kutya, szepen szemmel tartva a gazdajat.
Amiket en latok itt az utcankban, ok is tudnak egy- ket percig szepen menni, de barmi kizokkenti oket, egy macska, egy arra jaro ember, egy jo kis szag- es maris beindulnak, huznak, izgagak,turelmetlenek. Szep setat meg nem lattam toluk. Egyebkent aranyos, szofogado kutyak mas esetben, de kint az utcan orultek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!