Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Expresszen hirdetnek...

Az Expresszen hirdetnek tenyésztők vagy csak szaporítók?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a jó tenyésztőknek megvan az előjegyzésük már a későbbi almokra és a jelentkezőkből válogatnak. Azt tudom, hogy a szaporítók hirdetéseivel tele az Expressz. Akkor rajtuk kívül a nem jó tenyésztők hirdetnek még ott?
2010. febr. 11. 14:32
1 2 3
 21/21 Akiteki ***** válasza:

Elvileg akár lehet, hogy tömegből kell válogatni.

Gyakorlatilag elég ritkán jelentkeznek egy tenyésztőnél 30-an egy kutyára. Már csak az árak miatt sem.

Ezen kívül nem vagyok biztos benne, hogy boldog lennék, ha 30 gazdajelöltet kéne tesztelnem. Mindegyiknek megmutogatni a kölyköket, meggyőzni hogy gondolja végig, mielőtt kutyát vesz magához, kikérdezni a körülményeiről. Ez inkább rémálom, és kb. 30 napot venne el az életemből. Sosem keresném meg a kutyakajára valót, ha nem dolgozom.

2010. márc. 2. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!