Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Expresszen hirdetnek...

Az Expresszen hirdetnek tenyésztők vagy csak szaporítók?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a jó tenyésztőknek megvan az előjegyzésük már a későbbi almokra és a jelentkezőkből válogatnak. Azt tudom, hogy a szaporítók hirdetéseivel tele az Expressz. Akkor rajtuk kívül a nem jó tenyésztők hirdetnek még ott?
2010. febr. 11. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Akitől én vásároltam kutyát ő is hirdetett az expesszben,és ő TENYÉSZTŐ.De a neten rengeteg eladokutyás oldal van.
2010. febr. 11. 16:11
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Én is tudok normális tenyésztőt, aki az expresszen is hirdet. Nyilván más az ár, és teljesen máshogy áll hozzá az eladáshoz, mint egy szaporító. A tenyésztő tőled is kérdez, vevőtől, hogy hová kerül a kutya, stb. a szaporító meg azt mondja a telefonba, hogy "ja, van még 3 kutya, mikor jön értük? Ha megveszi mind a hármat,kap 10 % kedvezményt"...
2010. febr. 23. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Hírdetnek ott tenyésztők is és szaporítók is =). Csak körül kell nézni.
2010. febr. 23. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
én tenyésztő vagyok, és igenis néha hirdetek az expressen, amúgy igen a nagy tenyésztőknél van olyan hogy az alom születése előtt vannak már előjegyzések, de sajnos a válságot a kutyások is megérintik, tavaly egy 11-es almom elfogyott 2-2.5 hónap alatt most meg még mindig van 2 kiskutyám pedig már 3.5 hónaposak. pedig volt előjegyezve is.
2010. febr. 23. 18:31
 15/21 Akiteki ***** válasza:
75%
Kedves utolsó: te csak tenyésztőnek hívod magad. Pont a szaporítás szempontja, hogy fogy a kutya.
2010. febr. 23. 21:44
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
legutolsó: miért, maradjon ott nála, és ne is adja el?... mégis, ezt hogy gondolod?
2010. febr. 23. 21:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is tenyésztő vagyok, és hirdetek az expresszen is. Durva, hogy valakinek az a szempont, hogy minél hamarabb elfogyjanak a kicsik? Akkor hogy válogatja meg, hogy jó helyre kerüljenek? Nekem még van a tavalyi alomból 6 hónapos kölyköm, de eddig nem jelentkezett rá nekem is megfelelő ember. Nem adom oda akárkinek! Ne a pénz mozgasson már mindent! Ez hobbi, igazi tenyésztőnek nem az a szempont, hogy minél hamarabb elfogyjanak a külykök!!!
2010. febr. 24. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
Én - csak kutyatartóként, nem tenyésztőként - úgy tudom, hogy ha egy kiskutyának nem lesz új gazdája 10-15 hetes kora között, akkor az már a tenyésztő nyakán marad. Legalábbis aki sok pénzt fizet egy fajtatiszta kiskutyáért, az nem fog féléves kölyköt tenyésztőtől megvenni - én biztos nem tenném. Max. ajándékba, ismerősnek.
2010. febr. 24. 10:07
 19/21 Akiteki ***** válasza:

Tenyésztőnek nem marad a nyakán, legfeljebb a szaporítóknak.

A tenyésztő azért tenyészt, hogy neki legyen kutyája belőle. Legfeljebb megtisztel néhány embert, hogy kaphat a kutyáiból. Így aztán paradoxon, hogy a nyakán marad.

Előjegyzés meg értelmetlen, mert egyrészt az emberek többsége nem várja ki a minőségi kölyköt, ha épp nincs ott, ahol kereste, elmegy és keres olcsóbbat. Másrészt bárkinek közbejöhet valami, amiért mégis meggondolja magát és nem vesz kutyát. Legfeljebb érdeklődők vannak, akkor lesz gazdi, ha kifizette, elvitte és legalább egy évig nem kellett visszahozni tőle a kutyát.

Egy tenyésztő nem azért csinálja az almot, mert előjegyzés van rá. És nem is szívesen adja oda bárkinek, márpedig egy expresszes hirdetésre nem a szakértők jelentkeznek.

2010. febr. 24. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Ebben is van valami, hogy "expresszes hirdetésre nem szakértők" jelntkeznek, ugyanakkor egy laikusból is lehet jó gazdi. Ha harmincan jelentkeznek, és abból a tenyésztő ki tud választani két olyat, akinek oda meri adni a kutyát, akkor már nem volt hiába a hirdetés.
2010. márc. 2. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!