Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyet értetek azzal a törvényj...

Egyet értetek azzal a törvényjavaslattal, hogy a tenyészkutyák kivételével minden ebet ivartalanítani kell?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
76%
Az én kutyám apja IPO III-as kan. A gazdája első szavára bejött a tüzelő szuka mellől.
2010. febr. 18. 12:06
 62/63 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó ezt jó hogy írtad! Nekem csak otthon nevelt kutyáim vannak, de a szukáim rá se hederítenek a kanokra akkor sem ha tüzelnek. Simán bejönnek mellőle akkor is ha tüzelnek. Persze nem szoktam ezzel szórakozni.
2010. febr. 18. 20:06
 63/63 anonim ***** válasza:
49%

Hát, ez így azért elég hülyeség... Mint valaki már írta, nem mindenki tudná kifizetni. Meg amúgy is, követhetetlen lenne... A Mucsaröcsögei 80 éves Pista bá elvinné Bodrikutyát kiherélni? Mert szerintem nem. Aki támogatja, és van pénze rá, az megcsinálja törvény nélkül is.

Én is az ivartalanítás mellett vagyok, (főleg macskáknál... nálunk mind a 4 ivartalanított... Mit csinálnánk 300 kiscicával??) de ezt így hülyeségnek tartom.

2010. ápr. 28. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!