Egyet értetek azzal a törvényjavaslattal, hogy a tenyészkutyák kivételével minden ebet ivartalanítani kell?
Az ivartalanítás pártján vagyok, de a válaszom mégis NEM.
A papok kötelező cölibátusával sem értek egyet.
Igen,de ez még nem megvalósítható Magyarországon.
Rengeteg kutya születik feleslegesen,és ugyanilyen feleslegesen hal is meg fiatalon a gyepmesteri telepeken,autó alatt stb.
Igaz, sok embernek nem biztos,hogy lenne pénze kifizetni a drága műtétet.
Előbb rendet kéne tenni a fejekben,fel kéne fogniuk,hogy az ivartalanítás nem csonkítás és nem kell egyszer sem szülnie a szukának vagy fedezni a kannak.
Amióta először láttam altatást sintértelepen,vagyok az ivartalanítás híve.A leölt kutyáknak más "bűnük"nem volt,mint feleslegesen születtek és nem kellettek senkinek.
Aki ellenzi az ivartalanítást,azzal kötelezően végignézetnék pár altatást,hátha az fényt gyújtana a kis agyában és rájönne,hogy NEM KELL ENNYI KUTYA!
Persze. Illetve minden, tenyésztésre nem alkalmas ember is ivartalanítani kellene..-
Most komolyan, hol van itt a biodiverzitás tisztelete? Ezzel az erővel állapítsák meg minden emberről is, hogy szaporodásra alkalmas-e, és aszerint köttessék el, vagy heréljék ki!
Nevetséges ötlet...
igen!!!
de sajnos igy is lesz majd olyan h nem ivartalanitják a kutyákat, meg h kidobják őket.
De ezt egy idő múlva megoldódik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!