Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy hete 11 szé? Kutyusnak...

Egy hete 11 szé? Kutyusnak életet adó huskynk tegnap agyonnyomott egy kiskutyáit, éjjel pedig a maradék 10 -én másik helyre költöztette""Félti óvja őket, de folyton ráfekszik egyre. Mit tehetünk érte, hogy ne legyen baj?

Figyelt kérdés

2014. okt. 22. 06:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
76%
Ha érteni véled, akkor nagyon félreérted. Persze egyszerűbb egy másik tudatlan alaptalan véleményét magadévá tenni, ha az egyezik a saját érdekeiddel. Az meg, hogy ezzel mennyit ártassz, téged már nem érdekel, de legalább a lelkedet hamis nyugalomban ringathatod.
2014. okt. 24. 13:37
 52/69 A kérdező kommentje:
Ez sajnos elég gyenge válasz, de kb ezt vártam vagy még ennyit sem,azok után amit itt kaptam 😖Amúgy hidd el semmiféle lelkiismeret furdalásom nincs!
2014. okt. 24. 13:46
 53/69 anonim ***** válasza:
82%
Látom, hogy nincs. Nem is vártam mást. De mivel a megerősítő válaszok szimpatikusak számodra, így nyílvánvaló, hogy a lelked mélyén bizonytalan vagy és sejted, hogy rossz úton jársz.
2014. okt. 24. 14:01
 54/69 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék most ezzel egy időben új vitát elindítani, ezúttal most árról hogy milyen a lelkem...... mert tartok attól hogy itt még azt is mindenki jobban tudja mint én.Nálam biztos mindenben jobbak, okosabbak, lelkiismeretesebbek írosgatnak itt ezen az oldalon!! Minden jót hölgyek urak, én léptem........
2014. okt. 24. 14:43
 55/69 anonim ***** válasza:

Ne irogass privatba!

Nem érted az alap bajt?

Ha normálisan csinálnád nem lenne ezzel semmi probléma.

2014. okt. 24. 20:51
 56/69 A kérdező kommentje:
Eddig sem rejtettem véka alá amit gondolok, nem is én írogatok neked privátban.
2014. okt. 25. 07:38
 57/69 A kérdező kommentje:
Kérdés!!! Az meg hogyan lehetséges hogy valaki egyszercsak azt mondja :Szólj ha nem tudod eladni a kiskutyusaidat,mert nekem van egy ismerősöm aki elviszi. törzskönyv minden nélkül. Asszem a tenyésztőket céloznám meg ezzel a kérdéssel,mert náluk a pont szerintem.
2014. okt. 25. 11:37
 58/69 anonim ***** válasza:
73%

Ha dolgoznál vele nem lenne baj...

Akinek elvinnék nem tenyésztő hanem szaporító...

látom nem érted.

2014. okt. 25. 15:06
 59/69 anonim ***** válasza:

Ezt a lassú felfogást...

A nagybetűs Tenyésztő nem ad oda kutyát tk, chip, oltások, és szerződés nélkül, és soha, de soha nem ad oda kutyakereskedőknek kölyköt! Számára a kutya ér is valamit, nem csak a pénzért van, mint nálatok és más szaporítóknál. Ő rengeteg munkát fektetett abba, hogy azok a kölykök megszülessenek, dolgozott a szukával, kiállításra járt vele, elvégezte a szükséges szűréseket, megszerezte a szükséges eredményeket és mindent elintézett, ami ahhoz kell, hogy a kiskutyák tk-et kapjanak, ami nem kevés fáradtság, idő és pénz! És neki a kölykök olyanok, mint a saját gyerekei, nem adja oda akárkinek! Gondosan szűri a gazda jelölteket, teszteli őket, majd figyelemmel kíséri a kölykök sorsát, csupán ezért, mert szereti őket, fontosak számára! Ő nem pénzt akar belőlük -mert az aztán nincs, ezt elhiheted-, vagy csak babázni akar, mint te, ő azért dolgozik, hogy az imádott fajta, amivel foglalkozik jobb legyen, még tökéletesebb legyen! Ezt nyilván egy ilyen ember nem tudja megérteni, mint te.

2014. okt. 25. 16:06
 60/69 anonim ***** válasza:

37 vagyok.

Itt az a baj nem vagy tisztába a dolgokkal. Az a legegyszerűbb hogy összeraksz két kutyát. Tök mindegy neked, hogy rokonságban állnak e vagy se. A megszületett kölykökről nem tudod hogy mik fognak elő jönni. Viszont könnyen megütheted a bokád ha majd valaki az orrod alá dörgöli az állatorvosi számlát, hogy fizesd ki mert öröklött betegsége van a kutyának.

A kérdésedre pedig a válasz: Te lehet hogy odaadnád egy vad idegennek az egész almot,mit számít hogy hova mennek. Az igazság az, hogy ezek a kölykök külföldön landolnak, és bunda lesz belőlük.......

Egy tenyésztő SOHA nem ad olyan embernek kutyát akit nem tud ellenőrizni!

2014. okt. 25. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!