Egy hete 11 szé? Kutyusnak életet adó huskynk tegnap agyonnyomott egy kiskutyáit, éjjel pedig a maradék 10 -én másik helyre költöztette""Félti óvja őket, de folyton ráfekszik egyre. Mit tehetünk érte, hogy ne legyen baj?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 06:50
41/69 anonim válasza:
Hogy kell azt a szivecskét odarakni?
42/69 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen hangulatjel a telómon. Erről írok,ezért is sok a hiba amiért bocsi. Amúgy kacsacsőr és 3.
2014. okt. 23. 15:34
45/69 anonim válasza:
Amíg az első és utolsó alom akkor egy még Oke
46/69 anonim válasza:
Még egy sem oké! Vagy legyen minden keverék, talán beteges, talán rossz idegrendszerű kutyának egy alma, mert az oké? Mégis hogy gondoljátok ezt? Csak mert a "gazdi" -mert az ilyen inkább csak tulajdonos, nem gazda- pár hétig játszani akar a kölykökkel? De az ellető láda már drága volt, de az infra lámpa beszerzése már bonyolult volt, de a lakásban tartani már kényelmetlen ilyenkor a kutyát, de... de... de... Amíg ilyen alap dolgok hiányoznak, addig nagy merészség azt állítani, hogy rendben van ilyen felelőtlen módon szaporítani! Egyáltalán állatot tartani! Máris egy kölyök életébe került!
47/69 A kérdező kommentje:
Kedves nagyon okos állatvédő vagy tenyésztő!???!!!Egy kiskutya elpusztult igen,lehet hogy az elletőláda hiánya miatt ezt nem kétlem. De hadd kérdezzek még valamit. Régen hogy születtek a kutyusok?? Pl a pulik stb. Akik a szabadban élő munkakutyák, a huskyk pl.Azok a kutyusok akik nem panelbe valók,mert nagyon nagy a mozgásigényük vajon milyen életet élnek? A míénk az udvaron van (ami nem is kicsi) szabadon. Imádja a havat és nagyon szeret ásni. az a husky aki panelben él hogyan áshat mikor kedve szottyam? Nem kellene bántogatni mindenért,amúgy pedig nem maga fogja elődönteni hogy fog e még valaha kiskutya születni nálunk. Jól vannak a kutyusok, ma már kilenc naposak.és felháborít hogy úgy ítél meg engem hogy semmit nem tud a körülményekről.
2014. okt. 24. 08:01
48/69 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy infra alatt, fűtött garázsban vannak a kutyusok! Attól még hogy valaki nem alszik együtt a kutyusokkal, talán lehet gazdi, de nem bánom azt s nem ha tulajnak hívsz,mert én azokra amik az enyém mindìg vigyázok.
2014. okt. 24. 10:02
49/69 anonim válasza:
Mennyi paraszt, rosszindulatú ember van, te jó ég!!!
:(
Osztják az észt és az ördögöt festik a falra folyton. "mi lesz ha ideggyenge..." mi lesz ha..." mi lesz ha.... blablabla... aztán az egész mögött csak a pénzéhségük áll, mert ugye "Az igazi tenyésztőnél 150.000-nél kezdődik a jó kutya... " -szöveg megy! háááá! Akkor ki használja ki a kutyákat igazából?
Amúgy megnézném, hogy milyen munkahelyen adnak "kutyaszülési szabadságot" :D:D:D
sok dili pénzéhes ember!
50/69 A kérdező kommentje:
Igaza lehet az előttem szólónak! Ebből a szemszögből nézve, már értem is mi mozgatja azokat az embereket akik ezt sok negatív hozzászólást írták és hogy miért bántanak, kritizálnakkor minket!
2014. okt. 24. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!