Egy hete 11 szé? Kutyusnak életet adó huskynk tegnap agyonnyomott egy kiskutyáit, éjjel pedig a maradék 10 -én másik helyre költöztette""Félti óvja őket, de folyton ráfekszik egyre. Mit tehetünk érte, hogy ne legyen baj?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 06:50
11/69 anonim válasza:
10!
Mi az, h bízza a természetre? Aki nem ért hozzá, nincsenek a kutyái szűrve, törzskönyvezve, és nincs kennele, az ne próbáljon tenyésztősdit játszani, mert nem vicces.
12/69 anonim válasza:
Szerintem se, de mostmár utólag nem tudja visszanyomkodni őket az apukája zacsijába. Amit írtam azt úgy értettem, hogyha eddig fütyült rá, mostmár ne csodálkozzon.
13/69 anonim válasza:
,,Már majdnem minden kutyust szerető gazdik, várnak akik barátaink rokanaink ismerősök stb''
Jaah most még , mert picik.
Egy év múlva nézd meg mind ahova kerültek és ne csodálkozz azon ha a java rész alomnak se hírét se hamvát nem találod.......
14/69 anonim válasza:
Aki nem ért hozzá, nincsenek a kutyái szűrve, törzskönyvezve, és nincs kennele, az ne próbáljon tenyésztősdit játszani, mert nem vicces.
100%-ban igaza van!!!
15/69 anonim válasza:
Sokan mégis viccnek gondolják de nem látják azt a rengeteg kidobott kutyust az utcákon meg a menhelyen.
16/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális szavakat, igazán jól esett, és amúgy én is így gondoltam, hogy mivel lehetetlen hogy 24 órán át a kutyusok mellett legyek, ráadásul egyedül, csak bízni tudok abban hogy nem lesz újabb tragédia.Köszönöm még egyszer
2014. okt. 22. 16:35
17/69 anonim válasza:
Nah hát reméljük tanultál az esetből. A kölyköknek meg jó egészséget és szerető gazdikat kívánok.
18/69 anonim válasza:
És azt nem tudjátok megoldani, hogy valaki mindig mellettük legyen? Legalább az első két hétben fontos lenne!
19/69 A kérdező kommentje:
Amúgy azt gondoltam hogy, segítőkész emberekkel fogok itt találkozni. Soha nem írtam még ilyen fórumra, de asszem nem is fogok többet ebben a formában segítségés kérni senkitől. A kutyusok megszülettek, ezen már nem lehet változtatni. Szeretném ha nem pusztulnának el,és tanácstalanságomban írtam ide. Szinte csak negatív kritika és ócsárolás érkezett ,, egy két kivétellel, volt aki még kspkapott is miattam. Sajnálom
2014. okt. 22. 16:48
20/69 anonim válasza:
Kérdező, mit vársz? Támogatjátok, sőt bőven ki is veszitek a részeteket a fajta tönkretételében! Keverék, vagyis tk nélküli, talán beteg, ideggyenge -mert szaporítók nem szoktak eü szűréseket és wesen tesztet csinálni- kutyákat gyártotok, holott így is rengeteg husky típusú kutya van menhelyeken! Akkor miért kell még több? A választ persze tudom, mert pénzt kell csinálni a kutyából. Mert nálatok ő nem társ, családtag, hanem pénz forrás, vagy csak mert a kölykök cukik. Az, hogy mit ártotok vele a fajtának, a kölyköknek, a szukának, csupán sokad rangú kérdés, ez már nem érdekes nektek... Újra kérdezem, mit vártál? Vállon veregetést, hogy persze, gyártsátok tovább a bizonytalan egészségű, keverék kölyköket? Mert szerintünk sincs elég a menhelyeken? Viszont hagy kérdezzek valamit, a többi kölyök, aki miattatok született meg korábban, hogy van? Mindegyikről napra pontos információtok van, tudjátok, hogy nincsenek láncon, jó minőségű ételt kapnak, egészségesek, őket nem elletik halálra és naponta futtatják 10-20 km-en? Persze megértem ha nem válaszolsz, a szaporítók nem szoktak felelősséget vállalni a tetteikért, és pláne nem ismerik be ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!