Milyen "lányos" kutyát ajánlatok nekem? 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most lesz a 17. születésnapom és megbeszéltem a szüleimmel és a barátommal,hogy közösen vesznek nekem egy kiskutyát.
Olyat szeretnék ami kicsit "lányos", leginkább lányok kapnak ilyen kutyust, lehet őket csinosítani :)
Fontos lenne,hogy kis termetű legyen és alkalmas a lakásban való tartásra. Nem nagy mozgásigényű, de azért ne legyen egy "lusta disznó". :D
Árban olyan 100-150 eurót tudnának rá áldozni, nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta.
Ezek alapján ti milyen kutyust ajánlatok nekem, melyik fajta jutott erről eszetekbe? :)
2014. aug. 25. 16:43
51/51 anonim válasza:
Én csak annyit kérdeznék (mert a többit már kivesézte a többi hozzászóló), hogy ha a dobermann hülyén néz ki "lányos" ruhácskában, akkor szerinted a bichon nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!